Noul single Aylin – Chemistry

Prietenii mei

08/04/2013 Comments (1) Blog

De ce sa mergi la Milano?

Sunt multe motive pentru care un roman ar vrea sa mearga la Milano: la cumparaturi (doar e una din capitalele modei europene), pentru Teatrul Scala din Milano, una din cele mai cunoscute institutii culturale, pentru palatul Sforzesco sau Domul din Milano (daca sunteti amatori de arhitectura) si cate si mai cate. Dar pe mine ma stiti, m-as duce sa vad un Inter – AC Milan pe San Siro, ca fotbalul e boala care nu se vindeca usor. E una din acele rivalitati pentru care suporterii se pregatesc jumatate de sezon (cealalta jumatate se pregatesc pentru meciul retur) si care transforma un meci de fotbal intr-un spectacol total.

Ei bine: Cristi are de trimis un blogger sau prietenul unei bloggerite la un meci de fotbal pe San Siro, organizat de Indesit in cadrul campaniei Support Your Hero si la care vor participa fotbalisti (fosti si/sau actuali) de la AC Milan, Arsenal Londra sau Paris Saint-Germain. Mecanismul e mai complex, asa ca vi-l dau en detail, pas cu pas, ca sa nu ratati cumva iesirea de pe autostrada 2.0 ce va duce direct pe Giuseppe Meazza (nu va speriati, e numele oficial al lui San Siro!):

I. Pentru domnisoare si doamne:

1. Intri pe football.indesit.com sau Facebook la sectiunea “Participate”.
2. Apesi pe  butonul “Ladies Click Here”, dupa care apesi pe “Participate”.
3. Incarci o poza cu el, propui un slogan, ii faci o descriere.
4. Iti creezi cont, completand datele de contact si primesti si tu si el mailul de confirmare! Este nevoie ca el sa valideze inscrierea, pt ca participarea sa fie valida
(Cum? In mailul primit de el, trebuie sa apese pe butonul “Go to your hero space and invite everyone to vote” si sa isi creeze cont).
5. Acum inscrierea ta este valida si o sa iti gasesti contul creat la sectiunea “Gallery” de pe platforma.
6. Strangi cat mai multi suporteri (min. 20).

II. Pentru domni:

1. Intri pe football.indesit.com sau Facebook la sectiunea “Participate”.
2. Apesi pe  butonul “Lads Click Here”, dupa care apesi pe “Ask Her To Register You”.
3. Completezi datele de contact.
4. Astepti ca ea sa te inscrie. 
5. Primesti mailul de confirmare si validezi inscrierea.
6. Strangi cat mai multi suporteri (min. 20).

Pare complicat, dar eu zic ca vazand si facand va descurcati.

One Response to De ce sa mergi la Milano?

  1. […] am retinut un singur lucru: cineva merge sa joace fotbal pe San Siro. Si asa a rezultat articolul asta. Dupa care insa, luat cu altele, inclusiv cu o alta deplasare la Milano, de aceasta data cu scop […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *