Pe tine ce sau cine te inspira?

De ce am un dinte impotriva BOR. Sau mai...

11/04/2011 Comments (2) Blog

De ce sa nu opresti in Carrefour Focsani daca esti in tranzit si te grabesti

Vineri seara ma indreptam dinspre Bucuresti spre Gura Humorului, spre onor sarbatorirea prietenului Sorin Poclitaru. La Focsani, imi vine ideea geniala sa opresc in Carrefour pentru diverse mici cumparaturi, plus necesitati fiziologice, plus indreptat spate (desi e vorba de retail, FMCG si dureri de spate, acest post nu e platit de Claudiu 😀).

Zis si facut, parchez in vastele domenii ale hipermarketului si intru in magazin, cautand din ochi carrefour-ul. Si cauta, si cauta, si cauta – la un moment dat voiam sa intreb, gandindu-ma la bancul cu bordelul pentru evrei: sigur aveti si carrefour sau trebuie doar sa admir organizarea? Happy-end part I: zaresc. simultan, intrarea in carrefour-ul propriu-zis si indicatorul spre toalete. Fie, rezolvam intai necesitatile umane. Indicatorul trebuia sa fie scris totusi altfel: TOALETE 1 km.

Ma rog, depasesc momentul si revin pe o scurtatura care ma scoate langa casele de marcat. Evident, a trebuit sa parcurg inca o distanta pentru a gasi un loc de acces in magazin, majoritatea caselor fiind inchise (e vineri seara, da?!) sau supraaglomerate si imposibil de intrat.

Speta: nu stiu pentru voi, dar pentru mine servetele de masa, servetele nazale si hartie igienica sunt chestii extrem de similare si deci teoretic in acelasi loc sau in locatii invecinate. Sunt intr-o grava eroare!!!! Gasit stand hartie igienica – aici tre’ sa fie. Wrong: doar hartie igienica. Mai caut. Gasit stand “oferta servetele de masa”. Here I am, tre’ sa fie pe langa standul normal! Sau nu, standul de servetele e 100 m mai incolo. Unde sunt doar, senzational doamnelor si domnilor, servetele de masa. Mrrr! Intreb un flacau cu ceva tricou pe el: servetele de muci nu tineti? El, privindu-ma cu dispret: ba normal ca avem, la raionul de cosmetice! Idiotule care esti tu idiot, bai, Make, cum de nu te-ai prins? Le-am gasit, hai, repede la casa expres (oficial: casa de cosuri) si pe drum, ca se incalzeste afinata in pahar la Humor.

Casa expres e, dupa mintea mea, casa unde treci rapid daca ai produse putine. Poate, dar nu la Carrefour Focsani. Coada lunga 10-12 persoane. Hmm! Hai poate merge repede. Mnu! Pentru ca daca e casa de cosuri, in cosuri pot incapea si 15-20 de produse. Si nici domnisoara de la casa nu excela in viteza de executie. Inca 10 min. Mai sunt 3 persoane. Si casa de marcat are personalitate, agata hartia.

Am stat peste 45 de min pentru un bax de servetele nazale, o sticla de sampanie, o ciocolata si o sticla de suc. Multumesc, Carrefour Focsani.

2 Responses to De ce sa nu opresti in Carrefour Focsani daca esti in tranzit si te grabesti

  1. PATRICKdan says:

    Marius, nu-i vorba ca e din orasul meu dar, ma gandesc, ca singura si suficient de neinspirata lor vina, e ca nu respecta un standard intalnit la alte Carrefour…
    sa vezi cozile de la Kaufland 🙂

  2. make says:

    @Dan nici eu nu cred ca e vina orasului sau singular a magazinului Carrefour din Focsani. Ci a celor care administreaza un market de asa dimensiuni. Si ai dreptate, sigur corporatia are niste standarde, pe care cei de acolo ma indoiesc ca le respecta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *