Cati dintre voi au apucat asa minune a tehnologiei...

Prima mea noapte

17/05/2012 Comments (1) Blog

De ce sustin campania pentru Serban Ionescu

Cum “toata lumea are facebook”, probabil ati vazut marti campania organizata de ZorileStore pentru Serban Ionescu. Pe scurt, campania presupune doua aspecte:

1. pentru fiecare share pe facebook, compania platea 0,5 lei. ce s-a intamplat? In 5 ore au fost suficiente share-uri pentru a acoperi bugetul companiei pe aceasta componenta, in speta 10.000 de lei (100 milioane de lei vechi).

2. 1% din vanzarile companiei in perioada 15.05 – 15.06.2012 vor fi, de  asemenea, donati artistului. E mult, e putin, nu stiu.

Unii din cei cu care am interactionat erau “deranjati” de prima parte a campaniei, altii de cea de a 2-a. Din nou, fiecare are dreptul la o opinie. Poate ca acum o luna eram si eu de acord ca 1% nu e mare lucru (habar nu am care sunt vanzarile companiei pe o luna). Dupa Acoustic Bloggers nr. 3, pot sa va spun ca prea multi doar spun ca fac si prea putini fac ceva efectiv. Si aici nu ma refer cumva la cei care erau impotriva campaniei, Doamne fereste, poate oamenii au donat sau vor dona mai mult decat imi imaginez eu. Dar realitatea trista asta e, oricat de greu de crezut ar parea, de multe ori se face doar prezenta la evenimentele caritabile sau dam doar share si RT si cu asta “ne-am facut datoria”. Ca sa nu mai vorbesc de vesnicele “daca nu dai share, se inchide facebook”. Macar de data asta a fost un share cu folos.

In plus, cu oamenii de la ZorileStore tot interactionez in ultima vreme si de fiecare data sunt de un profesionalism ireprosabil, au fost cei care au venit in intampinarea proiectelor in care eu am fost sau sunt implicat, astfel ca au “credit” la mine de bune intentii.

Asa cum a spus Cristi, prefer sa gresesc facand ceva decat sa stau pe gard si sa critic. Sunt convins ca cititorii mei (aia cati sunt) vor stii sa aleaga, din ceea ce fac si spun eu pe aici, doar ce e bine pentru ei.

One Response to De ce sustin campania pentru Serban Ionescu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *