Politicile europene comune in agricultura la ora reformei

Stiri bune si pe scurt

24/10/2011 Comments (0) Blog

De la informativ la afectiv in sport

Stiti cum incepe dragostea fata de un sport? Intai cu un film documentar. Apoi mergi la un meci, ca n-ai fost niciodata. Daca ai noroc si de un meci atractiv, cu atat mai bine. Apoi vezi echipa nationala, incepi sa ii cunosti pe baieti, stai cu ei la o poveste dupa un meci important.

Incepi si te implici, te pregatesti deja de meciuri cu 3 zile inainte, iti cauti goarna, toba, iti cumperi tricou, iti chemi prietenii la meciuri. Deja lumea din tribuna te cunoaste “e tampitu’ ala care face zgomot la meciuri”. Nici nu iti dai seama cand faci un imn pentru “nationala”.

Trupa !NTERZIS feat. Marius Matache

Deja ajungi sa te duci la finala campionatului U19. Il tii minte pe capitanul de la Baia Mare, ca are psihic de invingator (o calitate importanta in rugby si rara la 18 ani) si pe aripa de la Barlad, ca are viteza foarte buna. Nevasta s-a obisnuit, nu mai comenteaza. Decat sa te duci la spritz cu toti derbedeii din cartier, mai bine la sport. Oamenii cu state vechi te stiu “de acolo”, deci li se pare firesc ca la meciuri sa povestiti ca si cand ati fi jucat impreuna. Si uite asa, devii parte din familie. Familia rugby-ului romanesc.

In perioada 29 oct – 5 nov 2011, au loc la Bucuresti meciurile a doua competitii europene: Campionatul European U’19 si calificarile pentru Campionatul European U’18.

Ne vedem pe stadion.

Programul celor doua competitii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *