concert

In concert alaturi de Mircea Baniciu

Matinalul

Ne vedem la Matinalul TVH 2.0

29/10/2012 Comments (5) Noutati

De vorba cu Chira Chiralina

Chira ChiralinaWeek-end-ul trecut, pe drum spre Baicoi, vorbeam cu Cristina si Cristi despre jurii, despre bloggeri in diferite jurii si despre jurii in general. Si am fost cu totii de acord ca, indiferent cine castiga, intotdeauna vor exista nemultumiti, iar tu, ca om de juriu, sigur te alegi cu reprosuri sau, mai rau, cu injuraturi.

Consider insa ca doar implicandu-te poti scapa de nemultumirile personale la adresa juriului. De pe bara e cel mai usor sa critici, sa spui ca “trebuia altfel”. Atat timp cat nu faci parte din juriu, nu stii pe ce criterii se judeca, deci e ilogic sa spui ca “X e mai bun ca Y”.

In perioada 2-4 noiembrie 2012 are loc la Braila Festivalul National de Folk Chira Chiralina, ajuns la editia cu numarul 7. Si am placerea sa va anunt ca organizatorii m-au invitat sa fac parte din juriu. Nu e prima oara cand fac parte dintr-un juriu (Suceava 2009, Alba 2010, 2011, Medias 2011 – presedintele juriului), dar e prima oara la Chira Chiralina.

Presedintele juriului va fi omul de radio Titus Andrei (RR Actualitati). Toate detaliile despre festival le gasiti aici.

Si cum voi sta aproape 3 zile in Braila, m-as bucura sa beau o cafea cu bloggerii din Braila si Galati, asa ca va invit sa dati un semn in aceasta privinta.

 

5 Responses to De vorba cu Chira Chiralina

 1. Elena says:

  Domnuleeee, de ce nu m-ai anuntat si pe mine din timp? Voiam si eu sa vin la BRAILAAA! Dar acum am alte planuri, batute in cuie…

 2. Make says:

  @Elena sunt vreo 50 de like-uri si 3 RT-uri, e pe hastagul #Braila – mai mult nu am ce face 🙂

 3. Elena says:

  Uof, mie nu mi-a aparut nimic pe hashtag.
  Problema e ca mi-ar fi placut mult sa vin. 😀

 4. Victoria says:

  If u are into arts why not come to Alexandria to enjoy the Festival of theatre of highschool students which takes place every August.

 5. Make says:

  @Victoria comentariul tau e offtopic, dar pentru ca mi-e drag Ideo Ideis, nu il voi sterge 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *