proiect dacă mâine invitații

Proiect la final

Alchimie coperta lansare azi plouă Londra ales sânge

Piese de ales

30/11/2017 Comments (0) Noutati

Decembrie cu concerte

Decembrie e semnul cel mai bun că se termină anul. Știu că indiferent ce aș face, oricum va fi superaglomerat, cu cântări ce apar de pe o zi pe alta, pentru că, nu-i așa, ar vrea șeful un colindător la party-ul firmei. Să fie primit, zic, dar înainte de toate, hai să vedem ce concerte serioase avem planificate în luna lui Moș Crăciun.

Vineri, 1 decembrie, de Ziua Națională, tot românul fierbea o fasole cu ciolan prin bătătura proprie, dar eu voi fi alături de alți români, cei din Italia. Pentru că la Teatro Filodrammatici din Milano are loc spetacolul In Memoriam – Liviu Nechita. Am povestit pe ForeverFolk ce mult înseamnă pentru mine Milano din punct de vedere artistic și spectacolul despre care vorbim. Vor fi acolo și Evandro Rossetti, Claudia Șerdan, grupul vocal Alti&Bassi, dar și Andrei Maftei, poetul care semnează textele albumului Vieți desenate. Spectacolul începe la ora 19.00, eu ajung sâmbătă după prânz.

Marți, 5 decembrie, ne vedem la Timișoara pentru Time to Folk 2017, alături de SPAM, Țapinarii, Timpuri Noi și încă vreo câteva nume ce urmează a fi anunțate. Mă bucur că reușesc să ajung și anul acesta în orașul de pe Bega (nu am mai fost din aprilie 2016, când am lansat Alchimie la The 80’s Pub). Spectacolul se petrece în Casa Tineretului, adică tot acolo unde este și The 80’s, doar că în sala de evenimente/hol. Nu vin singur, ci îl iau și pe Cristi Mihai cu mine, să mai vadă câte ceva din frumusețile patriei și să mă acompanieze corespunzător.

Aduc albume peste tot, în caz că nu le aveți încă (eu mai am destule, nu vă faceți griji!), facem poze, stăm la povești atât cât ne permite programul, numai haideți la spectacole, că tare greu e în zilele noastre de pus la cale așa seri faine.

P.S. Nu cred că va mai exista un concert de sfârșit de an în București. Lumea e ocupată, locuri de cântat corespunzătoare puține, doar o minune mai poate schimba ceva. Așa cum scriam pe facebook, concertul de la Școala Gimnazială nr. 5 a fost ultimul concert de autor al meu din București. Ne vedem la anul, dacă găsim un loc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *