Istoria Mediasului radiofonic

Te bucuri de succesul altuia?

17/10/2013 Comments (0) Blog

Declaratie de dragoste

Ma astepta cuminte sa plecam. Cand am deschis portiera, mi-a spus simplu “avem o treaba de rezolvat si o vom face impreuna. Oamenii ne asteapta!”. Ne vedeam pentru prima oara, dar ne-am inteles din priviri. Chimia era evidenta, asa ca i-am spus simplu Louis, ca Humphrey Bogart odinioara in Casablanca. Din Pipera ne-am intors impreuna la universitate. Cand ne-au vazut impreuna, studentii ce fumau galagiosi in curtea interioara ne-au zambit plin de subintelesuri. Ce stiu ei, ne potrivim mai bine decat si-ar imagina, dar asa sunt oamenii, judeca dupa aparente.

Declaratie de dragosteAm alergat impreuna din Vitan spre nordul capitalei, printre nesfarsitele parcari corporatiste de pe Dimitrie Pompeiu. Noroc ca stiai tu drumurile, altfel pierdeam minute bune in hatisurile de acolo. Marius chiar ne-a facut o poza. Of, mirajul social media….Apoi am fugit spre Carmen, aproape de ceainaria GreenTea, locul unde vara tinem sedinte la ForeverFolk. E atat de liniste acolo incat nu crezi ca esti in Bucuresti. Stiam casa de pe colt (foto stanga), o vazusem de mai multe ori in drumul spre ceaiul de mere, dar habar nu aveam ce e acolo. Sa tot ai spectatori in locuri asa frumoase. De altfel, ziua de miercuri a tinut cu noi, astfel ca am putut vedea cerul si am simtit vantul de toamna ciufulindu-ne.

Te-ai mirat un pic in ultima zi cand am plecat singur sa ma vad cu Adriana. Nu am vrut sa te las in urma, dar era mai simplu pentru toata lumea, castigam timp. Inainte sa ne despartim, am mers la Vlad. Ni s-a alaturat, ne-a luat la intrebari, ne-a filmat chiar.

Ne-am intors in parcarea din Pipera unde incepuse totul acum trei zile. N-am stat prea mult la povesti, nu era timp de imbratisari, iar fiecare din noi isi masca usoara tristete a despartirii. Dar cine stie, poate intr-o zi ne vom revedea si, impreuna, vom duce oamenilor mici bilete de fericire.

Eu Smart

La bordul lui Louis, SMART forTWO Cabrio mhd

Pentru curiosi, Louis este un SMART for TWO Cabrio mhd, oferita de Mercedes Benz Romania. Puterea masinii este de 52 kw, capacitatea cilindrica 999 cmc, pe benzina si avand o greutate de 855 kg. Modelul condus de mine avea cutie automată și navigație. Bordul este tapițat (nu țin minte să mai fi văzut asta la alte mașini) și roșu (vezi foto dreapta), spre deliciul domnișoarelor. A fost aliatul meu timp de 3 zile in care am dus bilete la concertul Alchimia toamnei ce va avea loc pe 28 octombrie, la Teatrul Excelsior.

Louis parcat

Cuminte, in parcarea universitatii

Daca ma intrebati pe mine, e o jucarie pentru oameni mari. E o masina tipica de oras, pentru care, vorba lui Vlad, parcare laterala si parcare cu spatele sunt aproape identice, dat fiind faptul ca laturile sunt aproape egale. In ciuda dimensiunilor reduse, confortul celor doi pasageri mi s-a parut net superior decat in cazul pasagerilor de pe locurile din fata ale altor masini mult mai impozante.

Nu sunt un specialist in autoturisme, pentru mine masina este obiectul care ma duce din locul A in locul B si care ma ajuta in ceea ce fac. De aceea aceasta este o recenzie informala sau o declaratie de dragoste. Daca doriti o recenzie a unui drive-test in sensul pur al cuvantului, o gasiti pe Automarket. In incheiere un filmulet facut de Vlad Dulea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *