Meciul secolului: Dianthus Medias – DreamTeamRO (analiza meciului)

Din Cehia, cu dragoste. De fotbal adevarat.

07/09/2011 Comments (0) Sport

Declaratii la cald dupa meci

LATER EDIT: Puteti citi pe site-ul GSP.ro declaratia lui Piturca dupa meci, citita acum, dimineata. Asta ca sa vedem daca am avut dreptate sau nu.

Am facut un meci bun, terenul greu ne-a impiedicat sa ne facem jocul nostru combinativ, Vlad Chiriches este un real castig pentru nationala, s-a vazut experienta superioara a Frantei, calificarea nu s-a pierdut in meciul de azi. Nu stiu daca astea sunt declaratiile dupa meci, inca nu am deschis TVul si ziarele de sport. Dar sansele sa nimeresc ce ar spune Piturca si ceilalti oficiali sunt destul de mari.

Gigel Bucur a intrat foarte bine in joc, a dat stralucire atacului nostru. Asta daca mingea bubuita in fata unde nu e nici un jucator roman se numeste atac, iar schimbarea in min 90 poate sugera dorinta sa ataci. De 2000 de ani, tot parjolim holdele si otravim fantanile. Cand un salahor ca Nicolita pare cel mai rasarit pianist dintr-o trupa de taietori de lemne, e inutil sa vrei sa iti faci orchestra.

Nea Piti, iti dorim succes in reconstructia echipei. Dar fa-o fara noi. Nu ne deranjeaza ca nu putem, dar ne doare ca nu vrem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *