Artisti Clipe de viata

Despre artisti, cu dragoste

Intinde o mana – I’m up, never Down!

18/03/2013 Comments (2) Blog

Delia si Mihai Bendeac canta folk

Stiu, ati zis ca am luat-o razna cand ati vazut titlul plin de contradictii Delia Matache si Mihai Bendeac canta folk la Radio ZU. Nu…chiar sau nu mai mult ca de obicei. Stateam eu la Cluj in week-end si descopar pe facebook parca piesa de mai jos.

Nu discut aici despre piesa sau despre cum canta oamenii, nu sunt critic muzical si cred ca fiecare din noi e liber sa ii placa un anumit gen, un anumit artist (daca ma intrebati pe mine, Delia are capacitatea sa cante chestii mult mai complexe decat cele pe care le canta la ora actuala). Se spune insa ca folkul nu e comercial, de aceea radiourile comerciale (cum e si Radio ZU) nu difuzeaza muzica folk. E mare diferenta stilistica intre ce cant eu si piesa asta? Eu zic ca nu. Si atunci? De fapt conteaza cine canta? Daca asta e explicatia, atunci am o problema. Pentru ca, pe acelasi principiu, am putea ajunge ca o vedeta Playboy sa predea la Academia de Politie, pentru ca studentii ar fi mai interesati de ea decat de un tip plictisitor. Asa cum spunea Motzu’ Pittis, Barabas a avut un rating mai bun ca Iisus Hristos.

2 Responses to Delia si Mihai Bendeac canta folk

  1. D-Petre says:

    Televiziunile si chiar si radiourile (nu chiar toate … ca sa nu generalizez) sunt in cautare de scandal si sange si fac promovari doar pe bani sau cumetrii. Destul de trist dar cam adevarat.

  2. Make says:

    @D-Petre nu ma deranjeaza ca spun ca folkul nu face rating – ma deranjeaza fatarnicia si cumetria 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *