bloggeri oficiali

Parteneri media și bloggeri oficiali pentru album

folkiști

Dileme cu folkiști

04/08/2015 Comments (3) Noutati

Delta ne găzduiește în weekend

Delta Dunării e un loc de care îmi era dor, nu am mai ajuns la ea de vreo 10 ani cred. În plus, n-am cântat niciodată în deltă, nu am fost niciodată la Sfântu Gheorghe (precedentele experiențe se numesc Gorgova, Crișan, Sulina și o călătorie de 3 zile cu un ponton care însă nu a inclus și brațul Sf. Gheorghe). Astfel că toate aceste motive la un loc au fost decisive în a răspunde afirmativ propunerii de a cânta vineri și sâmbătă la campingul Green Dolphin din Sf. Gheorghe.

deltaȘi dacă nu v-ați făcut planurile deja, vă anunț că gazdele noastre au pregătit o ofertă specială pentru acest weekend: 295 lei includ cazare la căsuțe pentru 2 persoane timp de 3 nopți (7, 8 și 9 august), bilete la concert pentru 2 persoane, cinema in aer liber, seară de seară, acces la terenurile de fotba și volei, și acces la grupurile sanitare și dușurile comune. Dacă veniți doar pentru concert, prețul biletului este de 20 de lei de persoană. Opțional, se poate asigura transfer cu barca rapida Murighiol – Sfantu Gheorghe – Murighiol 180 lei/persoană (cred că se poate ajunge si cu pasagerul), limita de bagaj 20 kg/persoană (1 kg. extra = 5 lei). Tariful nu include Taxa de acces în Delta Dunării, valoarea acesteia fiind de 5 lei/adult/zi, 15 lei/adult/săptămână sau 30 lei/adult/an. Mai multe detalii despre variante (cât costă camparea sau căsuțele pe noapte) găsiți pe site-ul Green Dolphin.

Plecând de la acest weekend, mă gândesc ca pe viitor să organizăm niște ieșiri așa, personalizate, pentru cei cărora le place muzica pe care o prestez eu, gen un concert personalizat la o cabană/casă de vacanță. Așa că aștept părerile voastre, dacă v-ați băga într-o astfel de minunăție. Facem calculele ce ar presupune și vedem dacă merită.

Așadar, dacă aveți chef de 2 seri de concerte și 2 zile de distracție (la fotbal și volei mă bag și eu clar, dacă am cu cine), luați rucsacii în spate și haideți cu noi. Abia aștept să văd contactul dintre brațul Sf. Gheorghe și mare, echivalentul din Sulina este magnific. Stăm la povești, că doar avem destul timp, facem baie în mare noaptea, după concert. Ne vedem în Delta Dunării!

3 Responses to Delta ne găzduiește în weekend

  1. […] Marius Matache și Cristian Mihai, Green Dolphin Camping, Sf. Gheorghe – Delta Dunării detalii aici […]

  2. Marian says:

    Am fost intr-un an in Delta si mi se pare foarte relaxant si frumos, peisaje superbe, am fost intampinati cu mancare buna si voie buna si m-as mai duce oricand.

  3. Daniela D. says:

    Foarte buna ideea iesirilor personalizate, voi urmari constant noutatile sa aflu din timp cand vor fi organizate, eu sunt incantata de idee, mai mult, in ultima vreme chiar urmaream sa gasesc un grup de care sa ma atasez pentru iesiri in natura. Daca avem si muzica, cu atat mai bine. Imi pare nespus rau ca am ratat spectacolul din Delta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *