Maine e meci

Cat de creativi sunteti?

20/06/2011 Comments (3) Blog

Despre Blogal Initiative

Despre relatia cu Chinezu nu o sa discut – e deja cunoscuta apartenenta noastra comuna la multe idealuri si proiecte, gen DreamTeamRO. Cu toate acestea, au fost suficiente situatii in care parerile noastre au fost diferite, lucru absolut normal în cazul unor oameni maturi si cu ceva continut de materie cenusie, divergente pe care le-am rezolvat civilizat, prin dezbatere.

Despre Blogal Initiative stiam cate ceva cu mult inainte sa fie lansata. Cu toate acestea, nu am vrut sa scriu despre ea imediat dupa lansare pentru a nu scrie copy-paste din textul de pe site, ci am vrut sa stau sa rumeg informatia, ca sa vorbesc in cunostinta de cauza. Numai ca in timp ce rumegam la oportunitatea existentei sale, am realizat ca are la baza un principiu ce si-a demonstrat utilitate in multe domenii, fie ca e vorba de muzica, stiinta sau curling. Acela ca multi la un loc pot reusi mai multe decat fiecare in parte. Si asta am invatat-o si lucrand alaturi de alti oameni in cercetare, si alaturi de proiectul Gashkademia de Folk, si in gashka minunata numita DreamTeamRO. Senzatia mea este ca prin Blogal Initiative se vor oferi sanse la campanii mai multor bloggeri, mai mari sau mai mici, care, din diverse motive, nu ar fi avut acces la ele.

Iar debutul Blogal Initiative s-a facut in stil mare, cu o campanie de anvergura impreuna cu BCR (despre asta intr-un articol separat). Faptul ca Revista Biz este partener oficial al campaniei e si un atu, si un argument ca treaba e serioasa, pentru ca a fost suficient sa merg la un singur Biz Forum sa imi dau seama ca Marta Usurelu si echipa ei fac o treaba minunata in a pune in contact factorii de decizie din diverse domenii de dezbatere. Ceea ce, coroborat cu activitatea lui Cristi in online, modul profesionist in care stiu ca lucreaza (ca vorba aia, am mai prestat cate o campanie impreuna, am mai desfasurat cate un eveniment etc.), determina sanse mari de reusita ale proiectului.

Succes, Blogal Initiative!

3 Responses to Despre Blogal Initiative

  1. Frumos scris. Bafta!

  2. […] Acoustic Bloggers etc.), pot spune ca am strans o anumita notorietate in online. In iunie 2011, scriam aici: Senzatia mea este ca prin Blogal Initiative se vor oferi sanse la campanii mai multor bloggeri, […]

  3. […] Blogal Initiative am mai scris si cand a aparut (aici), si dupa ce am castigat vreo 4 premii (aici). Am continuat sa scriu la campaniile organizate de […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *