2 concerte, 2 ocazii de a fi impreuna

Incepem concertele din 2011 cu o fapta buna

09/12/2010 Comments (2) Noutati

Despre Gala Premiilor ForeverFolk, dincolo de comunicate oficiale

Citind impresiile oamenilor din online despre o petrecere de lansare a unui produs (cred ca de asta era vorba), m-am intrebat daca nu cumva ar fi cazul sa explic, mai pe larg, ce se va intampla pe 17 decembrie 2010 in cadrul Galei Premiilor ForeverFolk 2010.

Premiile ForeverFolk au fost decernate pentru prima oara in 2009. Pentru ca ne-am gandit ca merita sa premiem, asa, simbolic, pe cei mai merituosi folkisti. Nu e vorba de premii in bani, nu e vorba de premii in masini (deh, noi producem stiri, nu masini). E vorba de niste diplome si mici cadouri (fiscul poate sta linistit, toate adunate nu au facut mai mult de 499 de lei, deci nu intram sub incidenta legii :)))).

Anul acesta deja asteptarile publicului si ale oamenilor din presa au crescut. De aceea, ne-am gandit ca e timpul sa ne mutam din club intr-o sala serioasa. Este cazul salii de spectacole a Casei de Cultura a Studentilor Bucuresti (atentie!! Nu e vorba de Silver Church, nici de restaurantul din spatele CCS, ci de sala mare de la et. II).

Nu va fi un eveniment cu mancare si bautura. Din fericire sau din pacate, ramane sa decideti dvs. Nu se da nimic gratis, nu exista sponsori. E doar o gala ceva muzica folk. Nu va pot spune exact cine canta – sunt surprize, evident. Dar vom incerca sa fie un eveniment agreabil, relaxat, fara agresivitate media, fara publicitate mai mult decat e cazul, fara nervi, dar cu nerv.

Intrarea nu este libera, dar nici nu costa bani. Invitatii sunt puse la bataie pe site-urile ForeverFolk si DreamTeam. Nu vrem sa scoatem profit si nici sala plina cu orice pret. Dar ne-am bucura sa fie o sala plina cu prieteni care iubesc muzica folk.

2 Responses to Despre Gala Premiilor ForeverFolk, dincolo de comunicate oficiale

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Alex Ciuc?, Stefan Murgeanu, Stefan Murgeanu, Vlad Dulea, Georgel Costi?? and others. Georgel Costi?? said: RT @make2000 Despre Gala Premiilor ForeverFolk, dincolo de comunicate oficiale http://bit.ly/eP2rez […]

  2. bravo, mache, ai scris f bine aici! asa trebuie sa fie! felicitari pt ceea ce faceti! si multam de invitatie! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *