STR8 in teste la DreamTeamRO

Tu ai semne de buna purtare din copilarie?

06/07/2011 Comments (0) Blog

Despre muzici si biciclete prin evenimente in perioada urmatoare

Sunt cateva evenimente in perioada urmatoare despre care as vrea sa scriu pe scurt. O parte legate de muzica, o parte legate de biciclete, iar majoritatea lor au in comun oamenii din spatele blogurilor.

Azi, adica miercuri, 6 iulie,  incepand cu ora 21:00, avem repetitie cu public #AcousticBloggers in El Primer Comandante (Str. Sfantu Stefan nr. 13). Ne pregatim pentru #AcousticBloggers nr. 2 (inca nu am stabilit ora si data, dar nu mai e mult pana atunci) si am zis ca ar fi bine sa facem o “repetitie publica”. De fapt, e un concert “fara obligatii” pentru noi, sau pentru public, pentru ca de cele mai multe ori cand am strigat “ajutor!” (vezi concertele caritabile), oamenii din online au raspuns prezent. Astfel ca maine seara e un “concert pentru prieteni”, in care noi ne vom permite sa nu fim asa stricti si rigizi, iar publicul nu va trebui sa plateasca bilet sau sa doneze.

Si ca tot vorbim de concerte, iata concertele mele in perioada urmatoare, pe scurt: Joi, 14 iulie, Falticeni – Terasa W; Vineri, 15 iulie, Gura Humorului – Pizzeria La Bomba; Duminica, 24 iulie – Ploiesti, Terasa Irish Pub.

Trecand la biciclete, sambata, 9 iulie, are loc Let’s Bike it! la nivel national, in Bucuresti si 13 judete. Asa cum spune Vlad Dulea, este cea mai mare cartare pe biciclete pentru Let’s Do It, Romania care a avut vreodata loc. Asa ca daca doriti sa va implicati, vedeti unde se strang biciclistii cu grija pentru mediu din zona in care locuiti.

Poate mai tineti minte anul trecut Triatlonul de la Mamaia, la care si bloggerii au fost reprezentati de o echipa compusa din Vlad Dulea, Doru Panaitescu si Gabi Solomon. Anul acesta, evenimentul are loc pe 3 septembrie, dar pregatirile au inceput deja. Daca anul trecut bloggerii au fost reprezentati de o singura echipa, anul acesta sunt 3 echipe implicate in concurs, din care una formata exclusiv din fete. Pentru inscrieri in echipa bloggerilor, accesati sectiunea speciala a site-ului.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *