Multumesc, twitteristilor!

Cu somnu’-n minte by Mircea Mester

30/08/2010 Comments (2) Blog

Despre placerile mele, mai mult sau mai putin vinovate

Onorabilul domn Dan Ciulea si-a pus in gand sa ma puna sa muncesc in asa perioada aglomerata de concediu. Numai ca in cazul de fata trebuie sa muncesc in scris de(spre) placere.

Placerile mele, asa cum spune si titlul, sunt vinovate sau nu, legale sau nu, iar de multe ori chiar ingrasa. Astfel ca, declar pe propria raspundere ca:

1. Exista o legenda ca de fapt parintii mei originali ar fi fost tata impegat, iar mama stewardesa, ceea ce ar explica faptul ca mereu sunt pe drumuri. Deci, imi plac drumurile, cu masina, cu avionul, cu trenul, pe jos.

2. Sunt dependent de fructe, daca nu mananc o zi fructe, a doua zi sunt clar bolnav.

3. E important sa iti placa ce faci, iar eu sunt printre fericitii care indeplineste aceasta conditie. Fie ca e vorba de jobul de cercetare de la universitate, fie ca e cantatul, fie partea de mass-media – ForeverFolk sau emisiunea de la Radio Romania Cultural (mi-am dorit-o de mic sa lucrez in radio, dar nici macar eu n-am crezut ca voi fi capabil), toate aceste ocupatii ale mele sunt unele placute sufletului meu.

4. Imi place sa lucrez cu oamenii tineri, pentru ca sunt creativi, energici, dornici sa se implice. De aici si lucrul cu studentii, echipa ForeverFolk, oamenii cu care am cantat in ultima vreme etc.

5. Imi place sa fiu bine dispus. Fac parte din categoria celor care spun bancuri la inmormantari, am un simt al umorului greu de digerat de unii si nu cred ca pot sta suparat mai mult de cateva ore.

6. Imi place sportul, in special sporturile de echipa, desi nu am practicat nimic de performanta, am jucat fotbal, handbal, baschet, volei si, recent, rugby. Nu pot sa va spun ce mandru am fost cand am stat la poza alaturi de ceilalti bloggeri pe stadionul Arcul de Triumf.

Si mai imi plac multe lucruri, dar nu vreau sa acaparez discutia in totalitate. Leapsa de fata merge la Mirona Pascu si Stefan Manea

2 Responses to Despre placerile mele, mai mult sau mai putin vinovate

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Marius Matache, Marius Matache. Marius Matache said: Despre placerile mele, mai mult sau mai putin vinovate – http://bit.ly/91QKf1 […]

  2. Imi place… says:

    […] am preluat legatura pe stadion. Marius Matache a preluat o pasa de la Dan Ciulea, despre ce ii place. Marius Matache fenteaza blogosfera in prima […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *