Personalizare in epoca generalizarilor

Chimia e peste tot

17/03/2012 Comments (1) Blog

Despre #trollezscandaluri

Acest articol este dedicat oamenilor care au cont de twitter si stiu ce este un hastag.

Am obosit in ultimele zile de scandaluri. Cine cu cine nici nu conteaza. Unii au strambat din nas cand am scris, la invitatia lui Cristi Manafu sa spunem cum vedem blogosfera si ce asteptam de la ea in 2012, ca o vad imatura si plina de scandaluri.

De aceea, am hotarat sa infiintez un nou hastag: #trollezscandaluri. Cum? Scriind despre lucruri bune, despre chestii pozitive, despre lucrurile frumoase pe care le descopar in tara asta la tot pasul. Am inceput cu articolul despre documentarul cu Portile de Fier, cu postarea despre Ziua Internationala a Sindromului Down si impotriva discriminarii rasiale. Sigur vor mai fi, pentru ca lucruri bune sunt la tot pasul, trebuie doar sa deschidem ochii si sufletul pentru a ajunge la ele.

Si va invit, pe toti cei care inca mai credeti ca se poate face blogging si fara injuraturi (cu ghilimele sau fara). Nu se castiga bani daca scrieti pe hastag, nu se primesc piscoturi. Dar poate castigam un pic de atitudine pozitiva fata de lucruri.

P.S. E primul meu post scris de pe iPAD. Nu a durut.

One Response to Despre #trollezscandaluri

  1. […] merge mai departe c?tre tovar??ii mei din DreamTeamRO: Vlad Dulea, Marius Matache, Claudiu Ciobanu, ?tefan Murgeanu ?i Nicu […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *