Ganduri catre tine…

Nimeni nu e artist in orasul lui…

06/01/2012 Comments (1) Blog

Devenim tot mai priceputi la tehnologie?

Departe de mine sa ma consider vreun priceput in ale ITului, gadgeturilor etc., fara ca asta sa insemne ca sunt vreun atehnic sau ca nu am treaba cu ele. Le folosesc, ca fiecare cetatean care se respecta, mai una, mai alta, dar cam atat.

Vorbeam cu cineva zilele trecute despre modul in care tehnologia se dezvolta mult mai rapid decat este capabila marea masa de oameni sa absoarba informatia si abilitatile aferente utilizarii acestor noi tehnologii.

Ca in viitor totul va fi “touch screen”, e aproape evident. Dar se pare ca inclusiv codul genetic al noilor generatii incepe sa contina abilitati tehnologice. De exemplu, pentru fetita din clipul de mai jos, o revista in varianta print e doar un iPAD care nu merge…

Si, evident, studiile sustin aceasta teorie: Aproximativ jum?tate dintre copiii americani sub 8 ani au acces la un smartphone, iPod, iPad sau alt? tablet?. Sa ne multumim cu ideea ca la noi sunt mai rare aceste gadgeturi? N-as zice.

Sursa foto

One Response to Devenim tot mai priceputi la tehnologie?

  1. […] clipuri pe care le descoperi intamplator si care nu au nevoie de prea multe comentarii – vezi aici – trebuie doar sa explici […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *