2011 intr-un cuvant si o poza

Un online in alb si negru

03/01/2012 Comments (1) Blog

Dimineata barbatului perfect (literatura SF)

Se trezi cand zorii abia mijeau. Se dadu jos din patul cu baldachin incet, in varful picioarelor, sa nu o trezeasca. Din usa, o mai privi odata tandru cum dormea goala, pe cearsafurile de satin.

Intra in baie cu un zambet satisfacut pe fata. Se spala atent pe dinti, apoi se arunca hulpav sub dusul fierbinte, unde zabovi cam un sfert de ora. Probabil ar fi cantat o arie din opera lui favorita daca nu s-ar fi temut sa nu cumva sa o trezeasca. Apoi se barbieri atent, stia ca ei nu ii place sa fie “tepos” cand o saruta. Isi masa atent fata cu emulsia dupa ras, privindu-se admirativ in oglinda.

Inainte sa se imbrace, ii pregati micul dejun, imbracand living-ul in arome de cafea si iasomie. Privi multumit, apoi arunca, aparent neglijent, un trandafir cu coada scurta langa ceasca de “deschizator de ochi”. Isi scoase din dressing-ul de pe hol hainele pregatite cu o seara inainte. Camasa slim ii punea in valoare bustul bine construit si bicepsii frumos conturati. Butonii de argint, costumul “la dunga”, cravata rosie, totul evidentia barbatul pasional din el.

Isi aranja parul, apoi lua cheile de pe bar si se mai opri pentru o clipa in fata oglinzii. In timp ce isi indeparta tacticos o ultima scama imaginara de pe costumul perfect, din patul cu baldachin si cearsafuri de satin se auzi o voce suava, dar ferma: Costele!!! Pleci odata la piata??!

One Response to Dimineata barbatului perfect (literatura SF)

  1. ataatt :)) si uite asa se duce tandretea dracului…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *