Cum sa castigi o campanie pe Blogal Initiative

Cand lumea din jur e…altfel

13/02/2013 Comments (0) Blog

Din muzica, cu muzica

Pe larg despre doua proiecte muzicale care mie mi se par foarte interesante: un curs de muzica rock la Botosani si noul album byron music.

Curs de muzica rock la Botosani

Suna incredibil pentru cei care ascultam rock pe la Radio 3, cu casetofoanele pornite gata sa piratam cu incredere (pe atunci nu cred ca stiam cuvantul sau daca il stiam, insemna altceva). Ei bine, sunt oameni care au pus la pun un curs intitulat Istoria Rockului, adresat în special elevilor, dar si studenilor, muzicienilor, viitorilor jurnalisti si criticilor de specialitate sau oricaror iubitori de muzica rock. Scopul cursului este extrem de simplu: sa atraga tineretul si nu numai catre Biblioteca si sa il initieze în tainele muzicii rock.

Odata surpriza depasita, sa va povestesc ce include acest curs bazat pe auditii muzicale si vizionari de concerte faimoase din istoria rock-ului. Oamenii si-au propus sa le vorbeasca tinerilor de rock’n’roll, de rock alternativ, de rock-ul progresiv si cel psihedelic, hard, punk, heavy metal, new wave si genuri hibrid.

“Profu’ de rock” va fi Mihai Venedict de la www.jurnalrock.ro si va fi sustinut de Costel Dorin Grigoruta, coordonator al proiectului „Voluntar în Botosani = V.I.B. = Voluntar în Biblioteca” www.bibliotecabotosani.ro Inscrierea este gratuita si tot ce trebuie sa faceti este sa confirmati prezenta la numarul de telefon 0745 544 798 sau la email voluntari@bibliotecabotosani.ro

byron lanseaza un album…bilingv

byron - muzicaSunt un mare fan al muzicii byron pentru simplul fapt ca mi se par intr-o permanenta inovatie, iar calitatea artistica este dublata de o promovare si un management de exceptie. Pe aceasta linie a neconventionalului in actul artistic, pe 16 martie 2013, Dan si colegii sai vor lansa, printr-un concert la Palatul Copiilor din Bucuresti, cel de-al 4-lea album de studio, care este unul…bilingv. Cele 13 piese de pe album vor for fi disponibile in doua editii separate: “30 Seconds of Fame” – in limba engleza si “30 de secunde de faima” – in limba romana. Pe langa asta, pentru iubitorii de raritati, byron vor pregati si o editie limitata, de colectie, ce va contine ambele discuri.

Primul single de pe album “Road Trip / Cu capul in nori” a fost lansat anul trecut, impreuna cu un videoclip filmat cu ocazia turneului Live Underground. Baietii pregatesc deja un al doilea single, ce urmeaza sa fie lansat foarte curand.

Biletele la concertul de lansare costa 48 de lei, sunt disponibile in numar limitat si s-au pus in vanzare online pe www.eventim.ro si in reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *