Evenimente interesante in aceasta saptamana

Promisiune data, datorie curata: concerte in Bucovina

12/05/2011 Comments (1) Noutati

Din nou despre Acoustic Bloggers

Vesti bune despre proiectul Acoustic Bloggers. In primul rand, avem sala de repetitii. Oficiala. Aceeasi ca si pana acum (sala DDS Sound&Lights din Str. Calusei, unde am repetat pentru primul concert), dar de aceasta data ne permitem sa contribuim si noi financiar la ea, nu trebuie sa fim primiti ca suntem copii simpatici. Asa e si normal sa fie.

Inca nu am stabilit data si locatia urmatoarei reprezentatii. Dar m-am gandit ca e bine sa anuntam din timp ca ne apucam de treaba pentru ca 1) doritorii sa apuce sa se inscrie 2) sa avem timp sa stabilim piesele din timp 3) sa avem timp de repetitii, evitand heirupismele.

Asa ca deschidem oficial INSCRIERILE PENTRU ACOUSTIC BLOGGERS #2 (cantarea de la Preoteasa, desi sub numele de Acoustic Bloggers, nu se pune, pentru ca a fost in cadrul unui alt eveniment). Rugamintea este ca atunci cand va inscrieti sa spuneti si ce piesa/piese ati vrea sa cantati, daca veti canta si la instrument, daca veti canta cu trupa si tot asa. Cu cat mai multe detalii, cu atat mai bine.

Vor avea prioritate oamenii care nu au cantat pana acum in spectacolele Acoustic Bloggers, tocmai pentru a da cator mai multi oameni sansa sa cante. Dar cu siguranta, cei mai talentati de pana acum nu vor lipsi din spectacol.

One Response to Din nou despre Acoustic Bloggers

  1. Daniela says:

    Domnule,

    Ce vesti frumoase de dimineata! 🙂 Zbor cu un mail spre tine, daca ma mai primesti. :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *