Concerte de iulie

Fălticeni, mon amour

10/07/2014 Comments (2) Noutati

Discuri ieftine

Am un mare stres (recunosc) în ceea ce privește vânzarea de albume. Cum să fac să ajungă la voi, mai ales că la partea de distribuție am cam scârțâit. De aceea, am folosit fiecare ocazie pentru a le împrăștia, le-am lăsat prin toate orașele unde am fost pe la prieteni, ca să le aveți la îndemână. Nu, nu vreau să mă îmbogățesc de pe urma lor, dar mi se pare firesc ca înainte de de investi banii într-un nou album, să îmi recuperez măcar banii pe precedentul. Știu că nu se mai cumpără discuri, știu că oamenii preferă “gratis de pe net”, dar așa intrăm în cercul vicios al muzicii. La ora actuală, discuri există la Gura Humorului (Pizzeria La Bomba, Sorin Poclitaru), Piatra Neamț (Pub Km 0, Cristi Zlăvoc), Onești (Monica Sibișteanu), Iași (Galeriile Phoenix, Laurențiu), Slobozia (Ștefan Matache, Cătălin Matache). De asemenea, ele există și online, pe Hanora.

M-am gândit însă la un black-Friday de o săptămână pentru ultimele discuri din HOINAR prin Piața MatacheCum adică? veți întreba, probabil. Simplu, începând de astăzi, timp de o săptămână (adică între 10 și 16 iulie), discurile mele sunt la reducere, dacă la concerte ele costă 20-25 lei, acum avem următoarele oferte:

  • 1 disc: 18 lei/4 euro;
  • 2 discuri: 30 lei/7 euro;
  • 3 discuri: 40 lei/9 euro;
  • 5 discuri: 55 lei/12 euro.

Coperta 1În teorie, la aceste sume s-ar adăuga și transportul, că vorbim de curier sau de Poșta Română. Aici intervin oamenii simpatici de la TNT România, dornici să ajute muzica mea să ajungă la voi prin proiectul lor #livrarespeciala. Ei bine, pentru toate livrările din București și Cluj-Napoca, plus eventual orașele de pe traseu (Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Alba Iulia, Sebeș, Teiuș, Aiud, Turda sunt orașele, dar livrăm și în mediul rural). De asemenea, dacă sunteți din Bacău, Focșani, Buzău, Fălticeni, Adjud, Rm. Sărat, Urziceni, Roman sau Petroșani, găsesc eu o cale să vă ajungă discul în mod gratuit, cu condiția să faceți comanda fermă (plata) până duminică, 13 iulie. Nu în ultimul rând, oferta se aplică și orașelor unde discurile există deja (Gura Humorului, Piatra Neamț, Onești, Iași, Slobozia).

Pe lângă transportul gratuit, TNT România vă mai pregătește o surpriză, dar pe care nu pot să o dezvălui, veți vedea la momentul potrivit.

Modalități de plată pentru discuri

Cel mai ușor este prin PayPal – dacă donați suma în euro corespunzătoare numărului de discuri în contul meu folosind butonul ce a apărut în partea din dreapta, treaba e simplă. Dacă preferați transferul bancar clasic, îmi dați un mail pe adresa make2000[la]gmail[punct]com și vă pot pune la dispoziție un număr de cont unde să virați banii (în lei).

2 Responses to Discuri ieftine

  1. […] Miercuri este ultima zi în care puteți beneficia de o ofertă specială pentru albumul Marius Matache – HOINAR prin Piața Matache, cu prețuri reduse și livrare gratuită în anumite orașe din țară. Detalii găsiți pe site-ul oficial Marius Matache. […]

  2. […] Nu uitați că azi e ultima zi în care puteți comanda albumul HOINAR prin Piața Matache la prețuri reduse și, pentru anumite orașe, cu livrare gratuită prin intermediul TNT România. Detalii găsiți în articolul de aici. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *