Avishai Cohen

Un alt Cohen genial

Actorii cântă

Actorii cântă

30/10/2014 Comments (0) Blog

Discuri pe ruta Milano – București

Cel mai important rezultat al activității mele pe acest blog este acela de a învăța cum să găsesc oamenii de care ai nevoie în momentele potrivite. Și după mai bine de 6 ani de blogging am înțeles că mai important ca banii, ca tehnologia, ca infrastructura sunt oamenii cu valori similare cu ale tale, care atunci când vei avea nevoie îți vor întinde o mână.

Eu Berlin discuri TNTPentru lansarea prietenului Liviu Nechita de la București, aveam nevoie de un număr de discuri în avans, plus cele dedicate oamenilor din teatru, plus certitudinea că ajung întregi, la timp și tot așa. Liviu avea emotii oricum, pentru că discurile ieșeau din fabrică cu mai puțin de o săptămână înainte, numai de grija discurilor nu avea timp și nervi. Dar pentru că planetele se aliniază pozitiv pentru oamenii care fac lucruri bune, aproape simultan primesc pe e-mail de la Monica despre noua identitate de brand a TNT – The People Network și oferta pe care ei le-o propun oamenilor care nu au apelat la serviciile lor. Pe scurt, dacă nu ați fost client TNT până acum, până pe 5 decembrie puteți testa serviciile lor trimițând un transport internațional gratuit de până la 100 kg, prin intermediul rețelei rutiere a companiei, in 24 de tari din Europa.

Cu Monica, Bogdan și Ana e o plăcere să lucrezi, pentru că fie că a fost vorba de livrat discuri unor radiouri, fie că am făcut Black Friday pentru ele cu mine pe post de curier (Bogdan mi-a spus că am oricând un loc de curier la ei, mai ales de sărbători, când e foarte mare cerere). De fapt, nu am avut nici o secundă senzația de “prestări servicii”, mai curând a fost vorba de “hai să ne jucăm!”. Dovadă surpriza pe care le-am pregătit-o eu lor, cu poza de la clădirea Reichstag-ului din Berlin, îmbrăcat în cămașa de la TNT. Nu mai e nevoie să spun că discurile au ajuns sâmbătă în București, ba curierul a fost amabil și le-a dus în altă parte decât indicasem eu, pentru că nu eram în București. Liviu a scăpat de stres, lansarea a decurs impecabil, iar eu mi-am confirmat teoria că întotdeauna cei care fac diferența sunt oamenii.

Iar dacă nu ați văzut încă noul videoclip de prezentare, vă asigur că merită (are mai puțin de 1 min). În timp ce studiați oferta de a trimite 100 de kg undeva în Europa (eu am 98 de kg, dacă vreți să mă trimiteți undeva, mă încadrez!). Pe prietenii de la TNT îi asigur că le pregătesc o livrare cu totul și cu totul specială (nu are legătură cu muzica, dar e…foarte specială!).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *