sportul românesc anul blogosferic 2016 vasile andrei olimpic RFI

Anul blogosferic 2016

jazz nouveau erik friedlander

Jazz Nouveau în Club Control

26/01/2017 Comments (0) Blog

2% și 5 sugestii

În fiecare an recomand celor care mă citesc să redirecționeze cei 2% din impozitul datorat statului spre diferite asociații sau fundații care fac fapte bune. Am promovat în fiecare an asociații serioase care schimbă destine cu acei bănuți, mulți sau puțini, oameni care folosesc mult mai bine fonduri care altfel ar fi irosite de statul român într-un fel sau altul. Nu uit să fac asta nici în acest an.

  1. Salvați Copiii. Nu cred că e cazul să vă mai povestesc despre ei, am scris de foarte multe ori despre proiectele lor. Fondurile merg către maternitățile românești, atât de prost dotate, iar un incubator poate fi esențial în primele zile ale unui nou-născut. Formularele 200 si 230 le găsiți pe site-ul lor.
  2. Inima Copiilor. Alți eroi – sunt cei care au făcut minuni la Spitalul Marie Curie din București, unde au adus secțiile de cardiologie și neurochirurgie pediatrică la standarde înalte de performanță. Anul acesta își propun să modernizeze secția terapie intensivă nou-născuți a Spitalului Județean Constanța, iar Fundația Vodafone dublează suma strânsă prin donații. Pentru a-i ajuta, completați formularul 230 (pentru impozitul pe salariu) sau formularul 200 (pentru alte venituri).
  3. Climb Again. Pe ei i-am descoperit datorită Oanei, care s-a apucat de cățărare de vreo 3 ani și care lucrează cu acești oameni. Climb Again folosesc escalada ca Davidmetodă de terapie pentru a încuraja și susține copiii, tinerii și adulții cu nevoi speciale, dar și pentru dezvoltarea abilităților de viață și de integrare socială. Copii nevăzători sunt printre elevii lor, dar și copii cu autism (chiar și David merge la fabrica de cățărat). Anul trecut au dus 3 tineri la Campionatul Mondial de paraclimbing (cred că așa îi zice) și asta e o mare realizare, zic eu. Fisierele necesare (200 și 230) le găsiți pe site-ul Climb Again.
  4. Clubul Boreal. Clubul Boreal sunt cei care îl susțin pe David Stescu, puștiul cu autism prieten al Alchimiei (foto dreapta)Lupta lui cu autismul continuă, așa că orice leu contează, vă amintiți ce importantă este pentru el terapia cu delfini, iar asta costă. Cei 2% se pot redirecționa, utilizând formularul 230 pe care îl puteți descărca de aici.
    Dacă nu, fie că veți completa declarația 200 sau 230, detaliile sunt: Entitate nonprofit: Clubul Boreal, C.I.F. 17800563, Cont:  RO17 RNCB 0278 0004 6570 0004 BCR.

2% pentru muzica mea

Știu că sunt 1000 de cazuri și asociații care merită susținute, iar dacă decideți să donați 2% către oricare din cele patru prezentate mai sus, vă susțin din toată inima să o faceți! Dar dacă vi se pare că ce încerc eu să fac merită ajutorul, intrați pe lista scurtă și specială a oamenilor care îmi sunt alături în lupta mea continuă pentru a face proiecte simpatice legate de muzica mea. Pentru că voi, spectatorii, fanii mei în special (mai corect e prietenii mei, dar așa vine vorba), sunteți cel mai important aliat al meu în zbaterea mea de artist independent.

Fără cifra doiVă promit că veți putea vedea, în avans față de publicul larg, rezultatul muncii noastre și investiției voastre. Unde merge ea? Pentru 2017 am în plan să facem un videoclip la una din piesele de pe Alchimie, așa cum am făcut în 2014 pentru piesa Cât de mult de pe HOINAR prin Piața Matache. Director de creație va fi, ca de obicei, Radu Tudoroiu (noi doi, la Webstock), my brother from another mother. Evident, am pus noi niște idei pe hârtie, locuri posibile, scenarii, apoi am ajuns acolo unde ne doare: buget. Camere video, transport, decor, lumini, posibil un om care să ne ajute, apoi partea de editare care numai simplă nu e și foarte consumatoare de timp.

Asociația Culturală Folkul Acasă În Realitate

CUI: 32575449

Cont bancar: RO63BRDE340SV49620163400

Dacă nu știți ce și cum, vin eu cu formularele și le completăm împreună.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *