Fotbal de week-end

San Siro, Rivera, Maldini, Matache

23/04/2013 Comments (0) Sport

Doua egaluri pentru Echipa Bloggerilor

Echipa Bloggerilor isi continua prezenta la Romanian Corporate Sports – Cupa Media. Dupa victorii in primele doua meciuri, cu Dolce si Intact (practic, adversarele cele mai de temut – detalii in articolul precedent), au urmat meciurile cu echipa Loteriei Romane si cea a Mediafax. Loteria Romana pierduse meciurile precedente la scor, iar noi eram “pe val”. Doar ca e tipic pentru Echipa Bloggerilor sa isi faca viata cu mana ei (tin minte Cupa Agentiilor din 2010, cand dupa o victorie la scor cu McCann-Erickson, am pierdut foarte usor meciul doi din grupa). Astfel ca meciul a inceput, practic, de la 2-0 pentru adversari, ambele goluri primite in primul minut de joc. Ne-am trezit (oarecum) si pana la final am reusit sa terminam meciul la egalitate, 4-4. Cu mine marcand golul egalizator in ultimul minut de joc (asta a fost o premiera in competitie si e o raritate la echipa). Caseta tehnica a meciului o gasiti aici.

Echipa BloggerilorIn meciul cu Mediafax am fost clar mai asezati in teren, am condus tot meciul, dar am terminat tot la egalitate, 3-3. S-au intors Adi si Alex, a intrat si Bobo in echipa (apropos, ma bucur tare mult de asta!), dar, ca in chimie, mici erori determina consecinte serioase si uite asa din egalul nostru a castigat Intact-ul, care a trecut pe primul loc. Caseta tehnica a meciului aici.

Saptamana aceasta avem “liber” – in mod normal urma meciul cu TVR, care insa nu s-a mai prezentat in competitie. In schimb, organizatorii ne-au pregatit joi un amical cu Credit Agricole. Astfel ca, la sfarsitul turului, ne clasam pe locul 2 in grupa, la un singur punct in spatele echipei Intact.

Romanian Corporate Sports este cel mai complex sistem de competitii sportive pe echipe, adresat companiilor si organizatiilor din Romania, avand momentan in portofoliu nu mai putin de unsperzece sporturi: fotbal, baschet, tenis, golf, ciclism (mtb), tenis de masa, sah, biliard, darts, bowling, karting. Pentru mai multe detalii, vizitati site-ul organizatorilor.

Foto: Dragos Asaftei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *