Va invit la o dezbatere publica…cu mine

Doua initiative de suflet

19/05/2011 Comments (1) Blog

Doua evenimente interesante

Am primit informatii despre doua evenimente care suna foarte interesant: un festival pentru artisti tineri si un meci de rugby foarte important. Daca stiti pe cineva care ar fi interesat de ele, anuntati-l, va rog.

FESTIVALUL IMAGINE

Friday, September 2 at 10:00am – September 4 at 11:00pm
SIBIU – Piata Mica

De ce sa cânti în ploaie? Vino pe scena! La IMAGINE FESTIVAL! Daca ai între 12 si 20 de ani si nu te poti opri din cântat, înscrie-te pâna pe 15 iunie pe www.imaginefestival.ro!
NU facem concurs de karaoke, asa ca fii original! Îndrazneste sa te faci auzit! Ai sansa sa reperezinti România la festivalul international IMAGINE.
Pe site-ul http://imaginefestival.ro trupa ta poate avea propria pagina, fan-club si blog. Înscrie-te pana pe 20 mai si câstigi automat 1 CD al trupei Byron! Anunta-ti toti fanii! Cea mai populara trupa se califica automat la preselectiile nationale!

FINALA Divizia Nationala de Juniori U19 la Rugby

Sambata, 21 mai, are loc pe stadionul Olimpia din Bucuresti finala Diviziei Nationale de Juniori U19 la rugby. Se vor intalni CSS2 Siromex Baia Mare si LPS Focsani. Meciul incepe la ora 19:00.

One Response to Doua evenimente interesante

  1. […] anuntam doua evenimente interesante – preselectia pentru Festivalul IMAGINE si finala Diviziei Nationale la Rugby Under 19. Azi […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *