Parcul Natural Portile de Fier – film documentar

Personalizare in epoca generalizarilor

16/03/2012 Comments (1) Blog

Doua motive sa tii minte 21 martie

Nu stiu ce insemnatate are pentru voi ziua de 21 martie, poate una personala, vreo aniversare ceva. Dar, datorita blogului, am aflat doua aspecte care mie mi se par foarte importante si peste care nu trebuie sa trecem nepasatori.

Pe 21 martie este Ziua Mondiala a Sindromului Down, un eveniment global, sustinut de toate organizatiile de profil. In acest an, pe 21 martie, incepand cu ora 17:30, Asociatia DOWN Bucuresti si Fundatia Special Olympics organizeaza un eveniment de promovare a incluziunii sociale a persoanelor care sufera de acest sindrom sub sloganul Putem invinge, care este si numele cartii ce urmeaza a fi lansata.

In prealabil, in dimineata aceleiasi zile, vor avea loc o serie de manifestari sportive, care includ discipline precum baschet, fotbal. Agenda completa a evenimentului o gasiti aici.

Tot pe 21 martie este sarbatorita Ziua Internationala impotriva discriminarii rasiale. Terre des Hommes, alaturi de partenerii sai, organizeaza la Balonul Copiilor din Complexul Herastrau o serie de activitati in sprijinul acestui eveniment. Programul detaliat il gasiti aici.

One Response to Doua motive sa tii minte 21 martie

  1. […] a si tinut un discurs la evenimentul ocazionat de Ziua Internationala a Sindromului Down. A demonstrat ca, daca eforturi suficiente sunt depuse, rezultatele sunt mult peste ce eu personal […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *