IRB Nations Cup

In sport e nevoie de o alta abordare

Rugby: Bucharest Wolves in AMLIN Challenge Cup 2012-2013

06/10/2012 Comments (0) Sport

Doua premiere la federatia de rugby

Unul din lucrurile pe care le apreciez la Federatia Romana de Rugby este faptul ca oamenii de acolo nu asteapta sa le dea cineva sau sa le rezolve cineva problemele. Pentru ca banii de la ANST nu au fost suficienti (in nici un sport nu sunt) au realizat parteneriate cu sponsori pentru a implementa proiectele propuse.

Urmand acelasi principiu, Federatia Romana de Rugby a realizat astazi o dubla premiera. A inaugurat primul teren sintetic dedicat rugbyului si si-a lansat propria marca de echipament sportiv, intitulata TALL BALL.

Terenul sintetic era o necesitate, mai ales ca vine iarna si in ultimii ani am tot avut parte de zapezi serioase, iar un teren de antrenament este mai mult decat util, mai ales ca avem 3 meciuri ale Bucharest Wolves si doua ale nationalei. Probabil tineti minte gestul suporterilor de a pune mana pe lopeti pentru deszapezirea terenului central pentru un meci cu Spania din CEN 2011.

rugbyCea de a doua realizare, brandul propriu de echipament, s-a nascut ca urmare a unor parteneriate nesatisfacatoare cu diferite firme producatoare de echipament sportiv. Se preconizeaza ca prin realizarea acestui brand federatia sa sprijine si cluburile, oferindu-le echipament la preturi avantajoase. Tall Ball isi propune sa fie o solutie atat pentru sportivi, cat si pentru suporteri, urmand sa ofere atat echipament de joc, cat si haine de strada.

“Inaugurarea” acestei linii de echipament va fi facuta de echipa Bucharest Wolves (reprezentanta Romaniei in AMLIN Challenge Cup) pe 13 octombrie, in meciul contra englezilor de la Bath.

Foto stanga: Alin Petrache (presedinte FRR), Lucian Lorin (director comunicare FRR) si bloggerii prezenti la eveniment. Foto credit: Toma Nicolau

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *