Concluzii post-lansare bis

Excelsior lansare săli de spectacol

Despre album

18/02/2013 Comments (3) Noutati

Dupa concertul de la Iasi

Dupa Medias, Gura Humorului, Bucuresti, a venit vineri randul sa ajungem si la Iasi. Spun ajungem pentru ca l-am avut pe Daniel Iancu drept coleg de drum. Drumul pana la Iasi a fost plin de radare, de parca era vreo razie. Traditionalele opriri la cafea la Focsani si la un desert la Roman, plus la Castelul Sturdza de la Miclauseni (despre el intr-un articol separat). In Iasi ne-am cazat la Velvet, o pensiune in spate la Iulius Mall, foarte cocheta, foarte linistita si cu preturi decente. Pana acolo insa am avut senzatia ca masina se va rupe in doua. De vineri, Iasiul a trecut pe primul loc in topul oraselor cu cele mai proaste drumuri.

Lansare IasiCe sa va spun de concert? Ca am avut niste oameni foarte dragi alaturi – Alexandra si Cosmin, Paul si Daniel, ca am descoperit alti oameni care mi-au devenit dragi – Andreea (din clanul Andrei), Rares Draghici si de aici totul a mers struna. La ce bine au cantat Alexandra si Cosmin, la ce priza au avut la publicul prezent (care evident ii cunostea mai bine ca pe mine), am avut sincer emotii vis-a-vis de prestatia mea. Dar cei din sala s-au dovedit atat cunoscatori, dar si flexibili, trecand usor de la glumite muzicale spre piese cu mesaj.

Locatia de la Timpul este una extrem de interesanta, eu m-am simtit ca intr-un amfiteatru de universitate, deci ca acasa. Sunetul a fost bun si pentru asta ii multumesc lui Dragos.

Iasi Matache Iancu DuetDesi nu planuisem repriza de duete cu Daniel (foto stanga), ne-am distrat foarte bine cantand impreuna, asa ca probabil la un moment dat o sa repetam isprava (mai ales daca mai dau un Cabernet de Samburesti!). A urmat apoi o sesiune de autografe si poze suficient de lunga incat sa simt ca a fost, probabil, cel mai frumos concert al meu in Iasi.

Multumiri celor care au facut posibila aceasta seara – Serile Timpul, AltIasi, Radio Iasi, dar si partenerilor albumului HOINAR prin Piata MatacheAqua CarpaticaDomeniile SâmburestiForeverFolkBlogal InitiativeSalvati Copiii si casa de discuri Patria Records

Foto: Marius Laurescu

3 Responses to Dupa concertul de la Iasi

 1. flori says:

  spune tot, spune tot – unde ai mancat desert la Roman? La cofetaria de la Hotel?:)
  Cu castelul de la Miclauseni am si eu cateva amintiri vechi si dragi.
  La sunet ma refeream cand spuneam ca sala are ceva magic:)
  Referitor la drumuri, ma intristez de fiecare data cand revin in Iasi si-l gasesc intr-o interminabila renovare…e orasul meu de suflet…

 2. Make says:

  @Flori dap, la restaurantul de la Mariko Inn 🙂

 3. flori says:

  Ei, ala nu e chiar in Roman, e in afara Romanului, eu ma gandeam la cofetaria hotelului din centru. La Mariko n-am fost niciodata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *