Super-oferta: vii la concert azi, platesti jumatate vineri

Jurnal de concert in lectura autorului (10): saptamana Cover...

04/11/2011 Comments (1) Noutati

E timpul sa imi spuneti “Domnu’ Presedinte!”

Dragilor, fac eu ce fac si ajung vedeta. V-am anuntat deja ca pe 2-3 decembrie merg sa cant la Festivalul Medias – Cetate Seculara. Dap, din nou la Medias, cel mai probabil orasul anului 2011 (daca nu stiti de ce, dati o cautare la mine pe blog “Medias”). De altfel, cred ca anul asta a fost anul Ardealului, care a castigat batalia cu Bucovina, “campioana din 2010”.

Vorbeam de festivalul de la Medias. Ei, se poate si mai “rau” decat sa canti acolo. Oamenii din Asociatia Medias – Cetate Seculara s-au gandit ei sa ma responsabilizeze si mai mult fata de acest festival si mi-au propus sa fiu Presedintele Juriului. Si cand ma uit cine sunt colegii mei de juriu si anume: Dinu Olarasu, Lea Muszka, Gheorghe Constantin (Padre), Virgil Suciu, Ovidiu Moldovan (dirijorul corului Mediensis), Lucian Costea (directorul Directiei pentru Cultura din Primaria Medias) pe bune ca ma apuca o mandrie de nu va pot spune.

Asadar, ordin de la stapanire pentru tot tineretul care participa la festivalurile de folk sa se inscrie musai si la cel de la Medias, ca altfel ii bai mare! De asemenea, declar cu toata responsabilitatea ca abia astept sa ma intorc la Medias, sa ii revad pe oamenii cunoscuti in vara. Si, evident, sa cantam.

One Response to E timpul sa imi spuneti “Domnu’ Presedinte!”

  1. […] E timpul sa-i spunem Domnu’ Presedinte lui Marius […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *