Eforturile femeilor din stiinta merita rasplatite

Hai sa schimbam ceva in tara asta

25/06/2012 Comments (2) Blog

Cupa Castrol la fotbal: Echipa Bloggerilor participa la o noua competitie

Incep prin a va spune ca sunt foarte fericit pentru invitatia la Cupa Castrol la fotbal primita de Echipa Bloggerilor. Am mai spus-o, vreau ca Echipa Bloggerilor sa nu (mai) fie doar echipa de fotbal a unor bloggeri din Bucuresti. Vreau sa fie un brand al tuturor echipelor care aleg sa reprezinte blogosfera in competitii sportive. Fie ca e vorba de fotbal, handbal, baschet sau curling. Asa a aparut ideea unui meci intre o selectionata nationala a bloggerilor si echipa fostelor glorii mediesene, ce a avut loc la Medias, cu ocazia Sport si Social Media Week-end.

Lotul Echipei Bloggerilor la Cupa Castrol

Tocmai de aceea, va anunt ca pentru Cupa Castrol, ce va avea loc pe 1 iulie si unde Echipa Bloggerilor a fost invitata, lotul nu va mai fi compus doar din bucuresteni, ci va include 3 timisoreni. Iata lista celor 9 componenti:

 1. Adi Zabava (portar), www.adizabava.ro
 2. Lucian Marin, www.lucianmarin.eu
 3. Bogdan Marin, rastabogdan.wordpress.com/
 4. Mircea Mester, www.mirceamester.ro
 5. Alex Dragan dappergents.ro/
 6. Marius Matache, www.mariusmatache.ro 
 7. Marius Jepan – www.jmarius.info
 8. Ciprian Prune – www.orasportiva.com
 9. Calin Pascu – www.calinpascu.ro

Cupa CastrolDe ce timisoreni? Pentru ca este modul meu de a le multumi, ca organizator, pentru implicarea in Sport si Social Media Week-end de la Medias. La urmatoarele evenimente, vor primi invitatii si clujeni, si cei din Onesti, si cei din Medias si tot asa. Evident, ei decid daca vor sa le accepte.

Acum avem si echipamentul de la PUMA Romania (foto sus), deci clar stam bine la reprezentare si imagine (aici sunt sanse sa avem si un ofiter de presa). Ramane sa demonstram ca stim si cu mingea. Multumim SmartAtletic pentru invitatie, incercam sa tinem pasul cu oamenii astia care chiar cred ca toata lumea poate face si trebuie sa faca sport. Dupa atatea evenimente alaturi de ei (Cantonament-ul de la Predeal, Masters-ul de Polo, Miscarea face bine, acum Cupa Castrol), eu deja incep sa ii cred.

2 Responses to Cupa Castrol la fotbal: Echipa Bloggerilor participa la o noua competitie

 1. […] Echipa Bloggerilor se pregateste sa loveasca din nou 😀 Bun, hai sa va zic doar ca îmi pare tare rau ca nu ne miscam mai cu talent pe faza asta cu Echipa Bloggerilor. În sensul ca am putea face un concept în care sa avem si fotbal, dar si baschet, tenis, handbal, karting, polo si orice alt sport mai vor bloggerii sa practice. O sa ma ambitionez în perioada urmatoare macar sa pornim proiectul ?sta ?i apoi s? vedem cine se mai bag? s? îl facem s? mearg? a?a cum ar merita. […]

 2. […] lui Make pentru invitatie, multumiri Smart Atletic si multumiri Puma Romania pentru echipamente. Detalii mai […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *