Fotbalul romanesc e plin de oameni ipocriti

Avem echipa, avem valoare, astazi plecam la mondiale!

08/06/2011 Comments (1) Sport

Echipa Bloggerilor: inapoi la ECHIPA

Se spune ca doar cei ce muncesc gresesc. Important e sa iti asumi greselile cu demnitate, pentru ca sunt ale tale. E mai usor sa repari o greseala decat sa o ascunzi, pentru ca, invariabil, mai devreme sau mai tarziu, greseala va fi descoperita, iar consecintele, cel mai probabil, mai grave.

Dupa un inceput furtunos (mai ales din punctul de vedere al comunitatii existente in jurul ei), Echipa Bloggerilor a “disparut” din timeline-ul canalelor de comunicare din online. Ceea ce este o pierdere atat pentru comunitatea 2.0. din Romania (si asa destul de firava), dar mai ales pentru echipa. Iar asta s-a intamplat, fara ca cineva sa isi doreasca asta, pentru ca oamenii din online nu au mai priceput Echipa Bloggerilor ca “echipa tuturor”, ci doar ca unul din sutele de proiecte online.

Intai a fost nevoie sa ne demonstram noua, celor din echipa, ca stim sa fim o ECHIPA. Ca indiferent cine joaca, importanta este ECHIPA. Si am reusit asta la Cupa Agentiilor 2011, castigand trofeul chiar daca doi jucatori importanti nu au avut (dintr-o eroare de apreciere a unei situatii) drept de joc.

E timpul ca Echipa Bloggerilor sa redevina ECHIPA tuturor celor care simt ca apartin comunitatii 2.0 din Romania, mai mult sau mai putin pasionati de fotbal. Aria de selectie s-a deschis din nou (cu anumite conditii, legate de valoare, implicare, integrare si apartenenta la grup). Discutiile si postarile pe bloguri legate de echipa se intorc pe h-tag-ul #echipabloggerilor. Iar Echipa Bloggerilor va invita din nou alaturi de noi.

Ocazia sunt cateva meciuri demonstrative in cadrul Cupei Universitas la Fotbal, alaturi de cativa componenti ai “generatiei de aur” a nationalei Romaniei (Lupescu, Belodedici, Vladoiu, Mihali etc.), “nationala” artistilor (Dan Bittman, Mihai Mitoseru, Bitza etc.) si o echipa a antrenorilor. Meciuri ce au loc joi, incepand cu ora 16.00 la Sala Polivalenta din Bucuresti (detalii pe facebook-event-ul competitiei).

One Response to Echipa Bloggerilor: inapoi la ECHIPA

  1. […] Mache a f?cut ce ?tie el cel mai bine ?i le-a compus stejarilor un imn de ridicat lumea în […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *