Fabio Capello. Mister.

Krisztina si primul gol din palmaresul României

21/10/2013 Comments (0) Sport

Echipa merge bine

V-am povestit de mai multe ori că online-ul din România are o echipă de fotbal. Nu doar de fotbal, avem bloggeri ce participă la triatlon, care pedalează, care aleargă sau joacă baschet și handbal. Dar, ca și la nivel global, fotbalul are partea leului. Și de ceva ani deja (să fie vreo trei și mai bine) participăm la diverse competiții unde suntem invitați.

Echipa Bloggerilor 2013Anul trecut am participat pentru prima oară la Romanian Corporate Sports, un sistem complex de competiții dedicat oamenilor din companii și organizații a căror activitate e, de obicei, una statică. Iar organizatorii își propun ca după muncă să îi aduca aproape de sport, să practice fotbal, baschet, tenis, golf, ciclism (mtb), tenis de masă, șah, biliard, darts, bowling, karting. Chimia a fost suficient de mare încât am fost invitați și la următoarea ediție, ba chiar am fost singurii din grupa media de la ediția precedentă care am făcut pasul spre competiția principală, semn că parteneriatul a funcționat.

Și dacă am început să vă povestesc de ediția din acest an, trebuie să spun că echipa noastră merge foarte bine. Am ieșit neînvinși dintr-o grupă preliminară alături de BRD, Primăria Municipiului București, URBAN, HP-GeBOC, ORACLE România, MedLife și RTC. Am terminat prima fază a competiției pe primul loc în grupă, ceea ce ne-a permis ca în cea de a 2-a să fim capi de serie. De azi (n.a. de luni, 21 oct) incepe faza a 2-a a competiției, iar noi facem parte din grupa D alături de DPD, Studio Moderna și Ubisoft.

Să ne țineți pumnii, vrem să continuăm meciurile bune!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *