Muzici bune si locuri de cultura

Putin despre Viena

20/09/2013 Comments (0) Blog

Noua Emisiune TV

Am fost printre primii care am aflat de emisiune. In primul rand pentru ca suntem prieteni si in al doilea pentru ca am filmat pentru editia pilot (sic!). N-o sa ii fie simplu, mai ales la ce isi propune. De ce? Pentru ca isi propune sa invite oameni care au ceva de spus cu adevarat pentru un dialog 1-la-1.  Printre invitatii sai se vor numara Magda Catone, Cristian Topescu, Nicu Alifantis, Mihaela Cernea, Misu Cernea, Radu Gabriel, Virgil Iantu, Zoia Alecu, Diana Dumbrava. Da, stiu, n-ati remarcat nici o “vedeta” la zi, nu? Cert e ce este nevoie de o astfel de emisiune, pentru ca sunt atatea lucruri de care merita sa se vorbeasca, nu pseudo-subiectele ce va sunt prezentate la televiziunile “consacrate”.

Emisiune Chinezu

Televiziunea care va gazdui emisiunea e una relativ noua – LookTV – si care ar trebui sa fie in toate grilele cablistilor (cautati-o bine, mai ales daca aveti analogic). De ce are emisiuni de la ora 22:00 de luni pana vineri, dar fara joi, nu pot sa va spun, dar e de retinut: cand joaca Pandurii, nu joaca Chinezu.

In rest, sa ai bafta, Cristi, n-o sa iti fie usor, ca pe blog mai dai undo, mai corectezi, mai una-alta. Pe sticla, a iesit porumbelul, zboara liber!

Emisiunea are sectiune dedicata pe blogul lui Cristi, dar si canal de youtube si pagina de facebook.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *