Iadul alb și Raiul mincinoșilor

Romanian Roots Revival 2014

29/01/2014 Comments (6) Blog

Eu prin media

Dacă tot am fost sinistrat atâta vreme, m-am gândit să recuperez un pic, așa că iată-mă la al doilea articol pe ziua de azi. Săptămâna aceasta sunt foarte activ în media, participând la două emisiuni de radio, iar Monica m-a “reclamat” într-un articol pe blogul ei. Apropos de articol, o înteleg perfect. Datorită blogului și bloggingului, am cunoscut mulți oameni cu care am ajuns să colaborez sau, și mai grav, care mi-au devenit prieteni. Cu Monica am făcut câteva lucruri frumoase și cu siguranță voi mai colabora, explorăm tot felul de căi să punem țara la cale. Pentru că oamenii care vor să facă lucruri frumoase au tot sprijinul meu, iar ea e unul din aceștia.

Media

În această seară (n.a. miercuri), de la ora 21, sunt invitatul Mariei Isopescu la Radio3Net Florian Pittiș. Încerc de multă vreme să ajung, dar până acum nu s-au aliniat planetele. Dar azi e sigur, în ciuda viscolului de afară, ne auzim la Microfonul deschis: Web 2.0. Se lasă cu povești despre blogurile pe care scriu, ascultăm muzica mea și a altora, așa că faceți un ceai sau fierbeți un vin și așezați-vă lângă laptop/PC/tabletă și ascultați-ne.

Vineri, 31 ianuarie, începând cu ora 22.00, mă puteți asculta la Radio România Cultural, unde altundeva decât la Chef de vorbe. Subiectul emisiunii este educația, mai ales că în ultima vreme “iadul alb” a acoperit discuțiile despre problemele fără sfârșit din sistemul educațional românesc. Dacă vi s-a cerut șpagă, dacă v-a fost condiționat actul educațional de către profesori sau directori, despre fondul clasei, despre remunerația profesorilor, haideți să povestim despre problemele care au devenit “tradiții culturale”.

6 Responses to Eu prin media

 1. Nici că nu puteam să am parte de o surpriză mai frumoasă: să vorbești despre mine în același post în care vorbești despre Radio România Cultural și Radio3Net Florian Pittiș. Voi fi cu urechile pregătite să te ascult! 🙂
  Să faci o poză din sediul acestor două radio-uri special pentru mine!!! pls pls pls!! 😀

 2. Make says:

  @Monica sper sa nu uit sa fac pozele 😀

 3. Make says:

  N-am uitat, dar astept pozele de la Maria 😀

 4. Vali Crintea says:

  Nu ar fi rau pentru ca tema o cere sa precizezi ca pe fondul atator scandaluri nu au aparut parinti care sa-si certe copiii pentru rezultatele slabe la invatatura si pentru ca au ajuns prin neinvatare sa fie la “mana ” unor profesori spagari! sunt de parere ca un elev care invata de 8 NU poate fi santajat si poate fi tras in jos de profesor maxim 2 puncte ! Succes !

 5. […] cu nerăbdare următorul album, anunțat de Make pentru anul acesta (și) într-o seară de miercuri când a venit pe o vreme imposibilă la radio unde am vorbit despre blogging și […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *