Sa fim “verzi” – o moda? o necesitate?

Din nou despre Acoustic Bloggers

10/05/2011 Comments (0) Noutati

Evenimente interesante in aceasta saptamana

Saptamana asta sunt cateva evenimente care pentru mine au o incarcatura emotionala semnificativa. Pentru ca implica artisti tineri, pentru ca implica artisti talentati care incearca sa razbata intr-un showbiz dominat de goliciune, interese financiare si alte subterane care nu au legatura cu muzica si arta in general.

Ieri, 9 mai, a inceput la Teatrul Bulandara Festivalul National de Arte pentru Liceeni “Florian Pittis”. Prima seara a apartinut muzicii, cea de a 2-a (10 mai) este dedicata teatrului, iar miercuri, 11 mai, puteti vedea Gala Laureatilor. Detalii suplimentare pe ForeverFolk

Tot in Bucuresti si tot legat de teatru: In perioada 10-12 mai, are loc la Casa de Cultura a Studentilor Bucuresti festivalul de teatru intitulat Serile Teatrului Studentesc. Sunt 7 trupe in concurs, detalii pe ForeverFolk sau pe site-ul festivalului

Daca sunteti din Cluj sau prin Cluj vineri, 13 mai, prietenii de la Trupa Maya lanseaza primul single in limba engleza, intitulat London. Evenimentul va avea loc la Gambrinus Live Stage, piata Unirii nr. 25 în gang. Primii 50 de spectatori vor primi un CD personalizat continând noul single si înca 2 piese marca Maya.

Asa ca, daca aveti timp, mergeti si dati-le o sansa. Din experienta personala, va pot spune ca puteti avea surprize cu ce oameni talentati se ascund printre neprofesionisti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *