Servicii in Vama Veche: mai bine nu? Dar se...

Bloggerii intra in vacanta?

08/07/2011 Comments (0) Blog

Evenimente interesante in week-end

Stiti ca nu sunt egoist, astfel ca atunci cand aflu de ceva ce mi se pare interesant, va anunt si pe voi, milioanele de cititori ai blogului.

Incep cu o explicatie. Probabil ati vazut un banner nou pe site, cu un bebe, format alb-negru. Explicatia este simpla: astazi este aniversarea domnului David Pripas si “niste oameni din online” (asta ca sa nu divulgam conspiratorii :D), carora ma alatur si eu, s-au gandit sa ii ureze, in mod corespunzator, LA MULTI ANI, DAVID!

Despre campania Tuborg Party Manager si cum sunt eu trainer de Party Manager am tot vorbit (aici si aici). Ei, va anunt ca intrucat duminica se cam termina campania, ucenicul meu Edy Paicu organizeaza o mare petrecere tematica in El Primer Comandante (facebook link), prin care sa probeze daca ii vine scaunul de Tuborg Party Manager.

Sper ca v-am mai povestit despre proiectul In Folk Noi Credem, prin care mai multi folkisti dorim sa realizam un album de autor pe versuri de Sorin Poclitaru, gazda concertelor de la Gura Humorului la care ma tot duc eu. Ei, daca doriti sa dati o mana de ajutor, puteti vota si voi piesele care intra in concurs pentru un loc pe disc, suplimentar fata de piesele artistilor invitati.

Se reiau serile de folk la A’live, de aceasta data pe terasa, ca e prea cald sa mai stam inauntru. Si, cum era si normal, serile incep cu un concert Puiu Cretu&Band, ca doar el e creierul, inima si sufletul serilor.

Evident, duminica ne vedem la Bon Jovi si senzatia mea este ca toti cunoscutii mei au bilet la Normal Circle (186 lei) deci ma astept sa fim o mare familie si sa ma cunosc cu toti cei din jur 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *