Cum vine treaba asta cu investitiile in SMURD?

Din tara oamenilor gospodari

26/10/2012 Comments (9) Blog

Experimente cu aniversari

Foarte rar ma plictisesc si asta pentru ca intotdeauna am ceva de facut, de scris, de cantat. Si cum mintea mea creata nu duce lipsa de idei, m-am gandit sa fac un test. Iar rezultatele lui va asigur ca sunt valabile si pentru mine.

Acum 2 saptamani, mi-am scos data de nastere din profilul de facebook. De ce? Pentru ca in fiecare zi am obiceiul sa ma uit ce aniversari sunt in lista mea de prieteni (deloc putini, peste 2500). Si daca facebook nu ar exista? Si daca intr-o zi nu avem net/curent/laptop? Nu ne bazam pe tehnologie prea mult uneori, nu riscam sa uitam de aniversarile unor oameni importanti doar pentru ca stim ca facebook ne spune? In plus, din 2500 de oameni din lista de facebook, cel putin 20% fac efortul sa iti ureze “La multi ani”.

Si totul mergea bine, era liniste pe facebook si pe twitter, chiar si telefonul sunase rezonabil. Doar Claudiu si Papen mi-au spus La multi ani! Primul probabil, lucrand mult timp in armata, a asociat aniversarea mea cu Ziua Armatei, si ea tot pe 25 octombrie. Pana cand, pe la orele 17, domnul Andi Moisescu (caruia ii urez din tot sufletul meu mic si negru La multi ani pentru ca azi, 26 octombrie, implineste o varsta frumoasa), nu are de lucru si anunta in gura mare pe twitter ca e ziua mea. Si totul ar fi fost ok daca Andi nu ar fi cel mai urmarit om din Romania pe numita retea de socializare. Evident, in acel moment linistea s-a sfarsit.

Concluzia o poate trage fiecare. Multumesc tuturor celor care, pe o cale sau alta, mi-au urat “La multi ani!” cu ocazia aniversarii de ieri. Iar celor care s-ar putea simti vinovati, ii asigur ca nici eu nu tin minte mai bine fara facebook datele unor aniversari.

Sursa fotoaniversari

9 Responses to Experimente cu aniversari

 1. Deea says:

  Iti urez si eu la multi ani cu intarziere. Te pup si te asteptam pe la Timisoara! 🙂

 2. Daniela says:

  Mno, eu chiar ma simt vinovata. De fapt, imi pare tare rau ca nu ti-am urat un “la multi ani” din suflet in ziua cu pricina.

  Dar, cum niciodata nu e prea tarziu, iti doresc cu mare drag sa ne incanti cu aceleasi cantari frumoase si la multi ani cat mai buni, tot inainte. 🙂

 3. Make says:

  @Daniela don’t be 🙂 nici eu nu tin minte, creierul meu a inceput sa oboseasca, e prea multa informatie in jurul nostru.
  @Deea multumesc frumos, abia astept sa ajung sa cant la Timisoara 🙂

 4. Dana Raduly says:

  Taica-mio incurca in fiecare an ziua mea cu ziua mamei mele, si asta de 30 de ani. Eu in momentul de fata as fi in stare sa uit si ziua mea de nastere, asa de uituca sunt! (dar am o scuza…) Asa ca, din tot sufletul, iti uram la multi ani, absolut tot ce iti doresti, si cat mai repede albumul cela, ca de cand il asteptam, multa apa a trecut pe Mures…

 5. Pato Basil says:

  Iti urez la multi ani, anul asta n-am stiut sper ca la anul sa-mi amintesc!
  Dar pe 1 ianuarie sa nu uiti sa-mi zici, fiindca ma cheama si Vasile si m-am si nascut in ziua aia asa ca te salveaza numele! :))

 6. Andrei says:

  Daca m-ar fi intrebat cineva cand e ziua ta cred ca as fi stiut. Asa, a trecut pe langa mine. Intr-adevar, e imposibil sa le tii minte pe toate. Eu nu uit niciodata de aniversarile prietenilor apropiati si ale rudelor, in rest Dumnezeu cu mila. Noroc ca am Facebook, dar nici acolo nu mai stau sa le urez tuturor celor cu care n-am mai vorbit din scoala generala. Prin urmare, la multi ani, sa fii sanatos, bucuros si iubit (pentru toate celelalte exista Mastercard)!

 7. Make says:

  @Pato ai dreptate, cu sfintii e mai usor de tinut minte :))
  @Andrei atat timp cat nu uitam propria zi de nastere, inca suntem bine :))
  @Pato si @Andrei va multumesc pentru urari 🙂

 8. irina says:

  eu n-am stiut ca a fost ziua ta ca altfel ti-as fi zis; asa ca iti urez azi La multi ani buni! 🙂

 9. Make says:

  Multumesc mult, Irina 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *