Oravița oportunități

Oportunități

sportul românesc anul blogosferic 2016 vasile andrei olimpic RFI

Anul blogosferic 2016

14/12/2016 Comments (0) Blog

EXPO TVR60

EXPO TVR60EXPO TVR60 este o expoziție dedicată aniversării a 60 de ani de existență a Televiziunii Române, iar vernisajul ei are loc sâmbătă, 17 decembrie. Dacă vreți să vedeți cum a evoluat televiziunea de la alb-negru la color și de la analog la digital, dacă vreți să vedeți echipamente folosite de-a lungul timpului, costume, materiale foto și video, acum aveți ocazia. Dacă nu vă pasionează istoria, dar visați voi sau copiii voștri la o carieră în televiziune, aveți la dispoziție două spații interactive, unde vă puteți juca de-a ziariștii și tehnicii din televiziune, realizând flash-interviuri, lucra cu lumini sau fotografiind decorurile emisiunilor.

Să fiu sincer, eu aș merge pentru cinematograful în care vor rula filme ca Toate pânzele sus, Gloria nu cântă sau Pistruiatul, că sunt unul din nebunii care, după ce au crescut cu ele, ar revedea astfel de filme la nesfârșit (Toate pânzele sus cred că îl știu la nivel de replici deja, dar asta nu schimbă cu nimic bucuria de a-l revedea). Dacă printre vedetele din TVR aveți preferințe, o parte din ei vor fi prezenți și vor interacționa cu vizitatorii (poate vreți o poză cu Mircea Radu, de!).

Ce v-am povestit eu, dar ilustrat și cu ceva imagini, în clipul de mai jos.

Dacă vreți să mergeți sâmbătă, trebuie să vă prezentați la intrarea din str. Ermil Pangrati nr. 8-10, grupurile se formează la fiecare 30 de min. începând cu ora 10:00, ultimul grup fiind la 16:30. E obligatoriu să aveți un act cu voi, pentru a vă legitima. Apoi, expoziția este deschisă până pe 13 ianuarie, dar pentru aceasta trebuie să vă programați telefonic 021.3199111 (de luni până vineri, între orele 10.00-17.00) – sau prin e-mail, la adresa de e-mail tvr60@tvr.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *