Handbal

Cine se baga la un handbal?

Frumusetea sportului vine (si) din dramatism

07/07/2012 Comments (1) Sport

Facem si noi galerie pentru baietii de la polo?

Am revenit din drumurile pentru salvarea testoaselor si cormoranilor si cum puteam sa reiau mai bine scrisul pe blog decat  scriind despre polo.

Dupa 16 ani de asteptare, nationala de polo s-a calificat din nou la Olimpiada, astfel ca baietii nostri ne vor reprezenta in bazinul de la Londra. Si cum romani sunt peste tot, inclusiv la Londra, de ce sa nu dam sfoara in tara si dincolo de granitele ei ca baietii au nevoie de galerie?

Astfel ca Federatia Romana de Polo s-a gandit sa faca valuri in online pentru a strange galeria in tribunele bazinului londonez si pune la bataie multe premii, inclusiv bilete la meciuri. Ce trebuie sa faceti? In primul rand sa postati pe pagina de facebook a federatiei ceva care duce cu gandul la ideea de “Facem valuri” – o poza, un filmulet, cateva randuri. Postarea cu cele mai multe like-uri va fi rasplatita cu o bicicleta Pegas (evident, albastra!), dar saptamanal se acorda bilete la meciuri (deci daca aveti prieteni in Marea Britanie dati-le de stire!)

In plus, cei care au deja bilete la meciurile de polo ale nationalei si trimit o poza cu ele pe adresa marketing@frpolo.ro vor primi gratuit tricoruri, pentru ca galeria Romaniei sa fie usor de identificat. Mai ales cand facem valuri in tribunele bazinului!

Asadar, rugamintea mea e sa difuzati anuntul pe toate canalele, pentru ca sunt convins ca altfel vor lupta baietii cu suporteri in tribune, mai ales ca grupa nu e deloc usoara. Si e pacat sa nu ii lasam pe cei de la federatie fara bilete si tricouri.

Deci, facem valuri pentru nationala de polo?

One Response to Facem si noi galerie pentru baietii de la polo?

  1. […] în titlu s? sintetizez campania Federa?iei Române de Polo. De care am aflat de la inepuizabilul domn profesor Make […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *