aniversare turneu 15 ani bazez

#MM15ani – pe ce mă bazez

turneul

Turneul și copiii

18/03/2019 Comments (0) Noutati

FANtasKIT15

M-am tot gândit ce să le ofer fanilor mei în an aniversar, dincolo de materialul discografic ce va apărea în 2019 și care se intitulează simplu 15. Chestii mai complexe, merchandising cu suflet, dacă vreți, specifice aniversării mele de 15 ani de scenă. O groază de timp, aș zice eu, pe alocuri am senzația că am pierdut timpul, ar fi trebuit să reușesc mult mai multe, pe de altă parte realizez că a fost de fapt o școală absolut necesară, și în ceea ce privește partea de muzică, și pe cea de management artistic.

Și ca oamenii care îmi apreciază muzica să rămână cu ceva simboluri după acest turneu aniversar, am inventat ceea ce se numește FANtasKIT15, iar ca să descriu acest termen aș zice că este o colecție de amintiri legate de cei 15 ani de carieră.

Există trei variante de kit FANtasKIT15:

  • FANtasKIT15Gold, care include un tricou handmade unicat 15 (foto dreapta), papion personalizat MM15ani din lemn, două albume Alchimie cu autograf, o miniatură Jameson – 150 lei;
  • Silver, un tricou handmade unicat 15, un album Alchimie cu autograf, o miniatură Jameson100 lei;
  • Bronze, papion personalizat din lemn MM15ani, un album Alchimie cu autograf, o miniatură Jameson50 lei.

Cele trei pachete sunt disponibile doar în perioada turneului, există doar 20 de pachete gold și silver. Mi-ar face mare plăcere să le livrez personal, la concerte. Pentru detalii suplimentare, mă puteți contacta pe facebook sau prin e-mail (contact@foreverfolk.com).

Vă reamintesc unde ajung cu turneul: Cluj, Baia Mare, Bistrița, Onești, Suceava, Siret, Dorohoi, Bacău, Brașov, București. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *