Marius Matache RFI anul muzical 2016

Anul muzical 2016

februarie concert greentea

Concert de februarie

08/01/2017 Comments (0) Noutati

Fără cifra doi

Fără cifra doi e o piesă veche, de pe la începuturile carierei mele, pe care, de ceva ani, am cam neglijat-o, nemaicântând-o. Dar pentru că peste fix o săptămână se împlinesc 12 ani de când l-am cunoscut pe Radu Tudoroiu, zis și my brother from another mother, am căutat în arhive (a se citi am dat peste un DVD antic prin sertare, căutând cu totul altceva) și am dat peste o înregistrare din…2012.

Întâlnirea noastră se petrecea la Slobozia, la un spectacol omagial pentru Mihai Eminescu, alături de folkiștii din grupul Vouă – Puiu Crețu, Ovidiu Mihăilescu, Teddy Tudoroiu și Dan Caramihai. După o lună și jumătate, pe 1 martie, cântam împreună pentru prima oară, în Club A, alături de domnii mai-sus menționați.

Avem multe amintiri, muzicale și nu numai, avem multe concerte, mulți km făcuți prin țară și, de anul trecut, și prin străinătate. E autorul celor două coperți ale albumelor mele, HOINAR prin Piața Matache și Alchimie, plus majoritatea pozelor de pe afișele concertelor mele.

Așa că, fără prea multe detalii siropoase sau interzise, vă invit să vedeți imagini de arhivă cu Fără cifra doi, pe versurile Loredanei Tudor-Tomescu, live la festivalul Ziua de Mâine de la Alba Iulia, din 2012.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *