Ploiesti

Avem bloggeri din Ploiesti interesati de muzica folk?

conferinta

Unde ai organiza o conferinta?

26/09/2012 Comments (1) Blog

Festivalul de Teatru Povesti, Alba Iulia, 2012

Cand toamna isi intra pe deplin in drepturi, e timpul povestilor la Alba Iulia. Uneori sunt povesti pentru copii, alteori sunt povesti pentru oameni mari, pe alocuri sunt povesti pe muzica sau spuse prin intermediul papusilor ce stralucesc in mainile papusarilor.

Orice poveste incepe cu o prefata. Iar prefata Festivalului de Teatru Povesti a avut loc pe 23 septembrie si a fost reprezentata de CLAP, in regia lui Michel Lopez, avandu-i drept eroi principali pe Martin’s Tap Dance Company (Lausanne, Elvetia). Festivalul isi intra cu adevarat in drepturi miercuri, 3 octombrie si acapareaza micuta, dar inimoasa comunitate din Alba Iulia pana pe 7 octombrie. Orasul acesta pare sa traiasca pentru cultura: teatru, folk, film, folclor, jazz si cate si mai cate.

Festivalul de Teatru Povesti

In fiecare dimineata de festival, la Cafeaua cu talc de la Art Cafe Downtown, ii puteti cunoaste pe cei care va vor incanta in cele 5 zile de festival. Joi, dar de la ora 17:00, in aceeasi locatie de inspiratie (n-am gasit alta rima), puteti sta de vorba, cu Marcel Iures, intre teatru si film. Iar asta dupa ce, cu o seara inainte, l-ati vazut pe AG Weinberger in Sala Teatrului Prichindel. Si putin inainte de concertul de gospel din Catedrala Romano-Catolica Sfântul Mihail.

Nu ratati nici atelierele de creatie – actorie, scenografie, manuire marionete, pictura, sculptura. Poate, peste ani, veti fi cei care vor decora, transforma si infrumuseta lumea ce va inconjoara. Exista si o seara acustica, alaturi de Ovidiu Scridon si Silvan Stancel, dar si un concert cu Vunk. Si cate si mai cate. Programul detaliat al festivalului il gasiti aici.

La Alba Iulia, cultura este la ea acasa. La Festivalul de Teatru Povesti.

Organizatori: Teatrul de Papusi Prichindel Alba Iulia si Consiliul Judetean Alba

Partener in organizare : Asociatia Cultur’ART Cu sprijinul: Primariei Municipiului Alba Iulia

One Response to Festivalul de Teatru Povesti, Alba Iulia, 2012

  1. […] Ovidiu Scridon ?i Silvan Stâncel, Art Cafe Downtown, Alba Iulia detalii aici […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *