Gala Lecția de folk

Lecția de folk

Concluzii

Concluzii FolkN3T

27/11/2019 Comments (0) Noutati

Final muzical de 2019

Știu că nici nu a început luna decembrie, iar eu vorbesc de final de an muzical 2019. Adevărul e că a fost un an al naibii de greu și nu doar muzical. Am zis însă că e bine să anunț care sunt ultimele trei concerte din acest an la care am o contribuție la organizare. Orice mai apare dincolo de ele e bonus.

final

Vineri, 29 noiembrie, ne vedem la Timișoara. N-am mai ajuns în “orașul de pe Bega” cu primar folkist de doi anișori și am zis că ar fi cazul să o fac. Concertul are loc la Soul Bar&Music (Str. Gh. Lazăr nr. 8), biletul costă 20 lei, dar este opțional (nu vrei să plătești, nu plătești – atât vă trebuie!). Ah, și pentru că dl. primar Nicolae Robu e fan de folk, îi lansez aici o invitație la concert (fac eu cinste cu biletul), ca să susțină folkiștii, dacă tot a interzis manelele.
Ah, să nu uit: când plătiți biletul, veți primi și o foaie pe care puteți nota o dedicație (asta că tot s-au interzis la Timișoara!).

Două zile mai târziu ne vedem la Eșelnița, respectând tradiția de 1 decembrie, să sărbătorim Ziua Națională a României cum se cu vine. Plus că mereu mi se face dor de Porțile de Fier, locul unde, în ultimii 15 ani, cred că am dormit mai multe nopți ca la mama acasă, la Slobozia. Deci nu exagerez cu nimic când spun că mă simt un pic de-al casei. Evident că se lasă cu cântece patriotice, ca de sărbătoare națională.

În fine, duminică, 8 decembrie, ne vedem la Școala Gimnazială de Arte nr. 5 din București. Aici are loc Gala Folkului Tânăr, este evenimentul final al proiectului FolkN3T, iar pe scenă îi puteți vedea, alături de subsemnatul, pe Teddy Tudoroiu, Cristi Corcioveanu, dar și câțiva copii talentați întâlniți în școli și licee din Sectorul 3 al municipiului București. Cel mai probabil va fi ultima apariție publică în 2019 (doar vreo minune mai poate schimba lucrurile și știți că eu nu prea cred în așa ceva).

Concluziile anului după ce se termină și aceste evenimente.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *