Oameni de echipa

Doua egaluri pentru Echipa Bloggerilor

16/04/2013 Comments (0) Sport

Fotbal de week-end

Fotbal Echipa Bloggerilor Chipciu

Mai tineti minte miscarea facuta acum ceva vreme in proiectul FC Freshness acum un an si mai bine? Ei bine, a venit momentul pentru un nou episod, organizat tot de cei de la Head&Shoulders, de aceasta data sub numele de Freestyle.

Invitatii zilei au fost Alex Chipciu, Cornel Ilie (VUNK) si Stefan Florescu (pustiul care jongla cu mingea si care acum un an sau doi a ajuns in finala la Romanii au talent). Dupa cum puteti vedea (foto dreapta), eu am facut parte din echipa alba, coordonata de Alex Chipciu, care dupa acest meci a intrat in cantonament pentru meciul cu Rapid. Evident, cu asa coleg de echipa, am cam batut tot. De altfel, diferenta dintre amatori (noi) si profesionisti (el) se observa cu usurinta la cum lovea balonul, cum accelera (mai ales cand simtea ca noi, ceilalti, am cam obosit sau ne-am relaxat) si, poate cel mai important, dorinta de a castiga in orice competitie esti implicat, fie ea si una relaxata, fara o miza reala.

Make Fotbal BeckenbauerIn prealabil, Stefan Florescu ne-a “linistit” pe toti cu jonglerii cu mingea din toate pozitiile posibile, ca sa vada si ochiul nostru ce inseamna freestyle adevarat, la nivel de arta. Ideea de baza e ca au fost doua ore de fotbal extrem de agreabile, alaturi de prieteni, un antrenament util pentru Echipa Bloggerilor. In dreapta, puteti observa o iesire cu balonul din aparare a la Beckenbauer (as fi zis Belodedici, da’ el e subtirel si nu ma incadrez!).

Si in loc de concluzie: desi am jucat in aparare, am dat si un gol (sincer, nu stiu cum am ajuns eu in pozitie de varf, dar si Rica Raducanu a fost surprins in ofsaid, deci…).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *