Succes Echipei Bloggerilor!

Echipa Bloggerilor: inapoi la ECHIPA

01/06/2011 Comments (4) Sport

Fotbalul romanesc e plin de oameni ipocriti

Stiam ca prin fotbalul romanesc stam rau cu bunul simt. Dar nu inceteaza sa ma surprinda niciodata cat de “inventivi” suntem.

1. Otelul Galati – Marius Stan – Dorinel Munteanu

Presedintele campioanei Romaniei, Marius Stan, este nemultumit ca in loc sa trateze direct cu Dorinel Munteanu, a tratat cu o echipa de avocati. De asemenea, sustine ca pretentiile antrenorului sunt peste ce poate oferi clubul galatean.

Stimate domn, la ce tepe se dau prin fotbalul nostru, la ce “la obiect” judeca comisiile federatiei si ligii, Dorinel e de felicitat ca si-a angajat o liota de avocati. Cat despre “exageratele pretentii”, vorbim de antrenorul care a castigat titlul cu o echipa de neica-nimeni, de care nu prea auzise nimeni acum 18 luni. Sau cumva stiti dvs. ceva ca nu ar fi meritul antrenorului pentru asta?

2. Poli Timisoara – Marian Iancu – UEFA

UEFA a exclus Poli Timisoara din cupele europene, din motive de neindeplinire a criteriilor de licentiere. Evident, au ceva cu Timisoara, spune dl Marian Iancu. Ne-am obisnuit cu ciupeli, lucruri facute pe jumatate, las-o, ma, ca merge si asa. Nu spun ca celelalte echipe sunt mai cu mot decat Timisoara, sunt sanse mari sa fie si alte echipe cu datorii. Dar daca UEFA a zis “pas”, e clar ca treaba e evident in neregula. Si sunt convins ca daca Steaua, Dinamo, Rapid au probleme, vor avea aceeasi soarta pe plan european – stau acasa.

Dl Iancu “face lumina” dand explicatii de genul “sa verificam toate cluburile” – cu alte cuvinte, ne uitam la altii in loc sa ne uitam la noi. De altfel, nu e prima oara. Dl Iancu s-a batut cu pumnul in piept ca recupereaza palmaresul in justitie, ca are dreptate, ca Zambon e un hot etc. Ce s-a intamplat pana la urma? A trebuit sa plateasca pentru palmares, cat de hot era Zambon, el avea palmaresul adevaratului club Poli Timisoara, dl Iancu detinea doar Poli AEK – speta Fulgerul Bragadiru.

Ce mai face? Ameninta in stanga si in dreapta ca va face dreptate, ca ii va termina pe toti “cand va castiga procesul cu Benfica”. Vi se pare ca un club cu traditia si palmaresul Benficai ar face gainarii in genul celor de care ii acuza Timisoara? Dati-mi voie sa ma indoiesc.

Cu astfel de oameni in fotbal, nu ma mir ca Chivu s-a retras si ca duelul grupei noi il jucam cu Bosnia.

 

4 Responses to Fotbalul romanesc e plin de oameni ipocriti

  1. daniel rus says:

    si Chivu e in aceeasi oala a ipocritilor. e constient ca mare lucru nu mai poate realiza nationala si nu isi permite sa fie partas la asa ceva in calitate de castigator la Ligii Campionilor.

  2. make says:

    @Daniel: Sincer? si eu ma oftic cand vad ca cei cu care joc alearga in dorul leliii sau stau cu mainile in sold si prefer sa imi bag picioarele decat sa imi sparg capul aiurea. Si cand vezi ca la federatie sunt angajati toti nepotii, copiii si alte rubedenii ale lui Mircea Sandu, iar antrenorii sunt de fapt caratori de pahare pt nasu’, nu te trage inima.

  3. daniel rus says:

    @Make: pai daca e un lider, ar trebui sa-i traga dupa el. asta face un lider nu? in orice decizie, primeaza interesul personal.

  4. […] Make – Problema mea e c? sigur nu o s? dau niciodat? în mintea adul?ilor! […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *