Bun venit pe lume 2013

De ce Ziua de Mâine 2013

12/11/2013 Comments (0) Blog

Ganduri scurte

Am o stare in ton cu vremea de afara: fara chef, cu migrene de domnisoara batrana, cu ceata in ganduri si ambitia unui pinguin convins ca e un condor din Anzi. Bonus, netul la universitate merge precum tricotatul bunicii: 2 minute da, 2 minute nu. Astept ca la un moment dat sa scada, ca la maneca. Repetitia de dimineata cu baietii a iesit binisor, mai repetam o data duminica, inainte de recitalul de la Alba Iulia.

Am aruncat un ochi prin e-mail si am zis sa povestesc cate ceva, pe scurt, despre diverse chestii despre care am aflat. 7-8 decembrie are loc la Mizil festivalul “In Memoriam – Tatiana Stepa”. Am scris pe ForeverFolk despre partea de concurs si despre recitaluri (unul dintre ele este al nostru, sambata). E interesant cum in orase mici, gen Mizil, Falticeni si altele se gasesc resursele necesare unui festival de folk. Ceea ce nu se intampla in orase precum Timisoara sau Constanta. Omul sfinteste locul pana la urma. Sa urmariti ForeverFolk, in zilele urmatoare anuntam un concurs interesant – vom plati noi taxa de participare pentru 3 din artistii care se inscriu la festival.

Prietenii de la Aqua Carpatica isi continua joaca cu imagini pe Instagram. Dupa #stropdeiubire (campanie premiata la Webstock, daca nu ma insel) si #setedecarte, ei va propun acum concursul #puritate. Noul concurs dureaza pana pe 24 noiembrie si propune utilizatorilor de Instagram (si follloweri AQUA) sa defineasca vizual si subiectiv conceptul de #puritate. Nu trebuie sa includeti o sticla de AQUA in poze, dar imaginile voastre trebuie sa raspunda la intrebarea: ce inseamna puritate pentru tine? Cele 3 premii sunt: Premiul I – o tableta Evolio Quadra  pentru cea mai frumoasa fotografie, premiul II – apa plata/carbogazoasa pentru 6 luni, premiul III – apa plata/carbogazoasa pentru 3 luni.

Lux Prize GanduriVineri, 29 si sambata, 30 noiembrie 2013, Cinema Studio din Bucuresti va gazdui Zilele Filmului LUX, in cadrul carora vor fi difuzate cele trei filme finaliste pentru Premiul LUX al Parlamentului European si anume Paradisul Spulberat (The Broken Circle Breakdown), Miele si Uriasul cel egoist (The Selfish Giant).

In aceasta perioada e in plina desfasurare cea de-a VI-a editie a Festivalului Viata e Frumoasa, organizat de Teatrul National de Opereta Ion Dacian din Bucuresti. Programul complet il gasiti pe site-ul teatrului. Festivalul se incheie duminica, 17 noiembrie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *