Început

Început bun. Continuăm la fel?

Gashkademia la Mignon

Proiecte muzicale

22/10/2014 Comments (0) Noutati

Gashkademia la Mignon

A trecut și cel de-al doilea spectacol din seria Seri Acustice la Mignon. A fost o seară specială, mi-era tare dor (și nu numai mie) să îl văd pe Liviu cântând (n.a. Liviu Nechita), mă bucur tare mult că a lansat cel de-al doilea album. Efortul lui e un gest de mare noblețe față de un prieten și un poet important al Iașiului și al României, Dan Giosu. E încă o seară reușită la Mignon, încă o cărămidă la scopul meu final – alternativa la serile de folk în club, zgomot și fum. Nu a fost ușor, mulțumirile încep, de această dată, cu Monica și TNT Express Romania, care au făcut ca discurile să ajungă în timp util. Ce lansare ar fi fost dacă nu aveam discuri?? Mi-a plăcut și faptul că lumea a rămas preț de aproape o oră la povești cu artistul, semn că vinul de la Samburești a făcut și el impresie bună (mulțumesc, Claudia!, mulțumesc, Valentina!). Nu în ultimul rând, mulțumiri Roxana și Hello Hotels pentru cazarea lui Liviu și a lui Cătălin. Sala de la Mignon îmi place din ce în ce mai mult, e caldă, ești aproape de public, zău dacă mai văd vreun motiv să nu lupt pentru serile de acolo. Care vor continua cu….

Gashkademia…redivivus

Ultimul spectacol Gashkademia de Folk a fost, cred, cel din mai 2010, de la Preoteasa. în formulă de șase. A fost un spectacol excelent, dar fără o continuare clară. La Festivalul Fălticeni Folk 2014 am avut recitalul în aceeași zi cu Puiu Crețu și Ovidiu Mihăilescu. Înainte de spectacol, am vorbit dacă facem câteva piese împreună (noi facem asta ori de câte ori avem ocazia), iar pe scenă ne-am simțit foarte bine. Semn că acea chimie care a dus la Gashkademia de Folk de acum 7-8 ani nu a dispărut. Ar fi și greu, ținând cont că Puiu și Ovidiu se cunosc de vreo 30 de ani (sper să nu greșesc), iar eu cu Puiu de aproape 20. Am făcut multe spectacole împreună, ne știm piesele (mai ales eu pe-ale lor!), ne “simțim” unii pe alții. Și cum oamenii care ne-au văzut acolo au fost foarte încântați, ne-am gândit să reedităm, măcar pentru o seară, spectacolele  Gashkademia de Folk. Dați drumul clipului și veți înțelege tot ce am scris în paragraful de mai sus.

Prețul biletelor este de 30 de lei, iar rezervarile se pot face pe adresa contact@teatrulmignon.ro sau la telefon 0726.243.907. Ca de obicei, în ziua spectacolului nu se vând bilete, așa că rezervați-le din timp.

Parteneri: Domeniile Sâmburești, Hello Hotels, Aqua CarpaticaTeatrul Mignon, Kooperativa 2.0.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *