Ati vrut dovada? Iata dovada! Si ultima strigare!

O campanie fara brief si buget: Curaj, Romania!

03/08/2011 Comments (1) Blog

Guest-post: Vacanta si lectura by Irina Ursu

Pentru ca azi plec in vacanta (Medias, here we go!), demaram seria de guest-post-uri provocate de concursul #dulceatapeblog. Prima invitata este Irina Ursu.

Sunt un paradox in sine. Stiu ca asta o sa le dea apa la moara misoginilor, care se vor grabi sa imi “sopteasca” ca paradoxul si femeia sunt pleonasme, dar imi permit sa incalc gradele de comparatie si ma trec la extra paradox. Drept urmare desi am nevoie de putine lucruri pe parcursul zilei, poseta mea este imensa si cantareste destul de multe kilograme.

Greutatea imi cocoseaza de multe ori spatele, dar nu ma indur niciodata sa renunt la nimic. Drept urmare si cand plec in vacanta car dupa mine jumatate din “casa”.

Sunt consternata ca trebuie sa rationalizez continutul, de frica cantarului de la aeroport, dar simtul modei invinge de fiecare data. Acum doua veri am defrisat dulapul, l-am impachetat si am plecat cu inima usoara spre mare si soare. Odata ajunsa acolo evident ca am stat mai mult dezbracata, decat imbracata, iar tinutele au stat aruncate aiurea.

Asa ca anul trecut mi-am invatat lectia si mi-am burdusit bagajele de carti si tot nu au fost suficiente. In ultimele doua zile eram enervata ca am terminat cele 12 carti, asta in timp ce prietenii radeau de mine ca mi s-au imprimat literele pe retina. Nu pot concepe o vacanta fara lectura. Altfel nu ma pot detasa de toate negativitatile care mi se depoziteaza in creier pe parcursul unui an.

 

One Response to Guest-post: Vacanta si lectura by Irina Ursu

  1. Max says:

    In sfarsit inca cineva care citeste in vacanta. Bravo!!!
    Make, sa iei exemplu de la ea si ia in vacanta cu tine vreo 5 carti(daca ai nevoie iti dau eu unele).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *