Ce vor bloggerii

imbatranim

Traim in viteza, imbatranim in liniste

17/10/2012 Comments (1) Blog

Hackathon Hacover 2012

Inainte de revolutie, ne laudam cu agricultura, turismul, performantele in sport si masinile ARO. Dupa mai bine de 20 de ani, agricultura e de subsistenta, turismul ar fi, dar nu e infrastructura, la sport traim din amintiri, iar ARO a dat faliment. Ne laudam insa cu unii din cei mai buni programatori din lume, cu companii de soft foarte apreciate si cu o cota foarte buna a romanilor in domeniu, ceea ce, sa recunoastem, se intampla in putine domenii de activitate.

Iar pentru cei mai buni dintre cei buni s-a inventat Hackathon Hackover, o competitie de 24 de ore in cadrul careia participantii au ocazia sa dezvolte aplicatii inovatoare de Mobile, Cloud Computing si Web Development. In plus, cei care vor participa beneficiaza si de prezentarile celor mai cunoscuti dezvoltatori de software din Romania si a se informa cu privire la cele mai noi proiecte si tehnologii in domeniu.

Daravela cu pricina va avea loc la Crystal Palace Ballrooms in perioada 27-28 octombrie in Bucuresti, iar cei mai talentati vor fi rasplatiti cu premii in valoare de 4.500 Euro. Participantii vor putea concura fie individual, fie in echipe de cate cel mult cinci membri. Inscrierile au loc pe site-ul oficial. Pentru a fi la curent cu noutatile despre eveniment, aveti la dispozitie pagina de Facebook a competitiei.

Si sa nu uit cel mai important lucru: prietenul Auras va fi MC-ul evenimentului, deci buna dispozitie este asigurata (Auras, dai o bere pentru asta, da? La locul nostru!).

Hackathon Hacover

One Response to Hackathon Hacover 2012

  1. Auras says:

    We have a deal 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *