Ce putea fi altfel?

Mutam Piata Matache la Cluj

04/03/2013 Comments (3) Noutati

Hai Craiova!

Nu, nu e vorba despre fotbal. Sau poate e si despre fotbal, ca doar am incheiat seara cantand Oltenia, eterna Terra Nova! Si, coincidenta sau nu, am legat-o cu Fie sa renasca! de la Phoenix.

Vertigo nu era un loc neaparat asociat cu muzica folk in Craiova. Foarte multi m-au intrebat de ce la Vertigo, de ce nu…in alte parti. Daca inainte de concert le-am spus ca aici m-au vrut oamenii, acum pot doar sa ma felicit ca am ales Vertigo. Motivele ar fi numeroase: un sunet exceptional (multumesc, Raul!), un club elegant si mai ales un om – multumesc, Mihai – cu care am colaborat si comunicat exceptional, fara prea multe vorbe, si caruia ii doresc sa reuseasca in incercarea de a implementa un loc elegant pentru muzica de calitate.

Craiova_concertMultumesc prietenilor care au fost alaturi de mine si de Alex, multumesc bloggerilor craioveni – Dana (sefa MM Fan Club Craiova), Luci, Marius, DragosOana, RareșDanielSergiu – care au insistat mai bine de un an pentru ca acest concert sa aiba loc. Si sper ca dupa concertul de vineri seara i-am convins ca nu e doar renumele de mine si ca nu sunt doar un blogger care canta.

Imi place sa cred ca pe 1 martie am primit un martisor special – o seara frumoasa in inima Olteniei. Multumesc, Craiova! Si in incheiere, o piesa din concert – La un han (versuri Sorin Poclitaru).

 Foto: Lucian Prejbeanu

3 Responses to Hai Craiova!

 1. Dana says:

  De fiecare data o sa te asteptam cu la fel de mult drag. Multumim ca ai venit! 🙂

 2. Natural says:

  Pai cand mai ai drum doar sa spui, ca punem urgent de-un blog-meet 🙂 Spor!

  P.S. Si ne-am prins de legatura intre Eterna Terra Nova si Phoenix, ca doar si noi vrem sa renasca 🙂

 3. Sergiu says:

  A fost foarte frumos! Te mai asteptam pe la noi! Tine-o tot asa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *