Braila

Un week-end la Braila

La scoala dupa 20 de ani

05/11/2012 Comments (0) Blog

Hai in club!

Club

Stiu, o sa spuneti ca am luat-o razna. Ei bine, nu. Chiar va invit sa mergeti in club. Si fac aceasta invitatie din doua motive. In primul rand pentru ca invitatia in club are un scop extrem de nobil. In al doilea rand pentru ca in lista mea de facebook am si destui studenti care cu siguranta au si alte gusturi muzicale decat mine, deci e posibil sa agreeze genul si locatia.

Statistica spune ca in Romania mor anual 1900 de copii cu varsta mai mica de un an. Ceea ce e tragic, trist si ingrijorator. Doua mii de vieti care nu apuca varsta la care sa poata lua decizii minime. Si acum vine legatura dintre mersul in club si statisticile dezolante. All Time Clubbing si Kristal Club organizeaza un eveniment caritabil cu sprijinul Salvati Copiii Romania, iar toate fondurile ce vor fi obtinute urmeaza a fi donate cauzei Bun Venit pe Lume, iar prin aceasta vor fi dotate 15 maternitati.

Artistii care vor sustine recitaluri in cadrul acestui eveniment caritabil, ce are loc vineri, 9 noiembrie 2012, sunt: RHADOW meets NTFO, MAHONY&BOG, GULLY. Evenimentul va fi transmis live pe site-ul All Time Clubbing.

Pretul biletelor este de 30 de lei, iar fetele au intrare libera pana la ora 01, daca sunt insotite de un barbat. Club Kristal este localizat pe bulevardul Regina Elisabeta nr. 34 (in locatia fostului cinema Festival). Rezervari la telefon 072 279 5184.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *